Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 130 km

Conducteur mishandelt reizigster in Goes

Toegevoegd: 12-02-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) stelt een onderzoek in naar aanleiding van incident dat plaatsvond op zaterdag 11 februari omstreeks 14.40 uur op het station in Goes.

De politie Zeeland hield een 48-jarige hoofdconducteur aan die wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige reizigster uit Schiedam, nadat zij was uitgestapt in Goes. De mishandeling vond plaats na het uitschrijven van een uitstel van betaling en een woordenwisseling, in de trein van Amsterdam naar Vlissingen, over het rijden zonder geldig vervoersbewijs.     


Meerdere getuigen hebben zich bij de politie gemeld. Getuigen, die de politie nog niet hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de Spoorwegpolitie in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Connie (16-2-2012 om 08:22)
Zeg, Pcm , welk beroep heb jij dan eigenlijk ik zit hele dagen achter stuur en vervoer heel wat mensen, ik heb niet gezegd dat ze allemaal zo zijn, maar er zitter er tussen die je naar de hel verwenst, , dat een ieder hier zijn/haar mening mag neerzetten ,maar kijk eerst eens naar jezelf
Iamee (15-2-2012 om 15:28)
Als een conducteur wordt geslagen of verrrot gescholden hoor je HELEMAAL niets en nu niemand weet precies hoe het zit. Maar commetaar teover. Niet oordelen voor je de waarheid weet. Die man is getest en gekeurt voor zijn baan. DUS NIET TE GAUW OORDELEN . reis 4x per week met trein dus hoor genoeg.
Pcm (15-2-2012 om 09:56)
Altijd maar met jullie vingertjes wijzen naar een ander! En vooral als het om een ander ras gaat of over jongeren dan hebben jullie je oordeel altijd GELIJK klaar! Bah! Vreselijk hoe z/w jullie altijd denken en iedereen over 1 kam scheren! Afz. een 30 jarige nl vrouw met die verder kijkt dan dat!!
Pcm (15-2-2012 om 09:50)
@frans @ M1 jullie zijn gewoon een stelletje racisten bij elkaar hier met jullie vooroordelen! En even voor de duidelijkheid, er is WEL geslagen! Nee jullie zijn o zo heilig en doen noooit iets verkeerd.. achterbakse mensen hier, bah! Kijk eerst eens naar jezelf voordat je gaat oordelen!!
Connie (15-2-2012 om 07:24)
Fysiek geweld in het openbaar vervoer....zolang je geen verpleger bent of politieagent moet je tegenwoordig alles maar gewoon pikken. zodra je iets zegt (als chauffeur) word je de huid al volgescholden,óók door mensen waarvan je het totaal niet verwacht !!
Actie-Reactie (15-2-2012 om 01:22)
Het zal wel een reactie geweest zijn op een actie. Gaat er bij mij niet in dat een conducteur zoiets zomaar voor de lol doet, omdat een gezicht hem bijvoorbeeld niet aanstaat. Makkelijk oordelen zonder de juiste feiten te kennen.Ben heel benieuwd naar objectieve getuigenissen.
Cookie-instellingen beheren