Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man raakte gewond bij overval

Toegevoegd: 16-02-2012, 13.05 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De man die dinsdagavond in de Larixstraat in Terneuzen gewond raakte, werd het slachtoffer van een overval. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Volgens de politie bevond het slachtoffer, een 21-jarige man uit Oostburg zich in de woning toen hij met een wapen werd bedreigd. Hij raakte gewond. De man werd belaagd door een onbekend aantal verdachten. Zij namen een GSM mee en vetrokken in een auto.


De politie is op zoek naar mensen die rond 21.30 uur iets hebben opgemerkt in de Larixstraat of die informatie kunnen verstrekken over de auto waarin de verdachten zijn weggereden. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Terneuzen aan de Rosegracht.

Zie ook:
- Zaak gewonde Terneuzen onduidelijk (16-02-2012)
- Onderzoek gewonde Terneuzen (15-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R. de Bruijn (21-2-2012 om 11:48)
Ik vind dat er eens iets gedaan moet worden aan asociaal gedrag , overal wordt afval neergesmeten, openbare voorwerpen worden vernield en in brand gestoken .Zou de opvoeding niet beginnen thuis en het vervolg opschool? En bij oppakken van de daders flink straffen en alle kosten laten betalen?
Bekende (17-2-2012 om 16:05)
Een woningoverval door vrienden gepleegd....Dan zijn het inderdaad geen onbekenden toch of ligt dat aan mij????
Hoezoonbekend (17-2-2012 om 08:55)
Hoezo onbekend pak die kleine ratte. Ze lopen nog steeds rond met pistol!
Cookie-instellingen beheren