Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Vermiste meisjes weer terecht

Toegevoegd: 17-02-2012, 17.22 uur - Update: 17-02-2012, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De drie minderjarige meisjes die sinds donderdagochtend werden vermist zijn weer terecht. Dat heeft de politie zojuist gemeld.


Twee van de meisjes, Danielle Wieland en Reshena Dieleman (beiden 13 jaar oud), zijn die ochtend vanaf hun woning in Hoek naar hun school in Terneuzen vertrokken maar kwamen daar nooit aan . Ook een vriendinnetje van de twee, de 14-jarige Elif Akbay uit Terneuzen, bleek die ochtend ook niet op school te zijn.

De politie vermoedde dat de meisjes met z'n drieën weg zijn gegaan en ging niet uit van een misdrijf. Rond 17.00 uur werd echter alsnog een officieel bericht over de vermissing de deur uitgedaan.

Veertig minuten later kon echter al worden gemeld dat de drie weer terecht waren. Elif Akbay en Reshena Dieleman werden aangetroffen in Noordwijkerhout. Danielle Wieland was op dat moment al onderweg naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (13-3-2012 om 08:55)
Dus omdat er iets gebeurd is thuis mag je gaan spijbelen? NIET naar school gaan heet spijbelen wat er ook gebeurd is thuis, waar dan ook of zomaar, dus ga zelf niet zeuren dat wij niet gelijk moeten oordelen, wat Ouwe spijbelaar al zei e.a. Zeeland voor niks in rep en roer.
Blondju (20-2-2012 om 13:03)
Kap is ff met zijken hier man der is een hele goeie reden dat deze 3 meisjes verdwenen waren mn beste vriendin was er ook bij betrokken en als j de reden er achter niet weet moet je niet oordelen ook! Ben blij dat mn wijffie weer terug is en hoop dat het niet meer gebeurd!
Ouwe spijbelaar (20-2-2012 om 11:42)
Dus een prive reden is voldoende tegenwoordig om te spijbelen ? vertel dat maar aan de leerplicht ambtenaar.
Mar (20-2-2012 om 07:31)
@ Anoniempje: Blij dat ze terecht zijn; dat ten eerste, en ik hoop dat wat er aan de hand is uitgepraat kan worden. Verder is het logisch dat er gereageerd wordt op zo'n bericht; er hebben tenslotte heel veel mensen naar ze uigekeken...maar niemand die daarvoor eens een keertje dank je wel zegt....
Anoniempje (19-2-2012 om 20:28)
Hahahaha, ik ben toevallig een hele goede kennis van de 3 en ze hadden een rede en die rede is prive dus bemoei je er niet mee!!
Vriendin (19-2-2012 om 19:09)
Hallo, ik ben een vriendin van een van de meisjes en er zit een goede reden achter dus ga niet zoo oordelen ofso!! Wat zou je doen als het je eige dochter was eh?! Dus ga niet zoo oordelen oke?!
Cookie-instellingen beheren