Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Drugs ontdekt na belediging politie

Toegevoegd: 18-02-2012, 09.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 23-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden na belediging. Hij bleek drugs op zak te hebben.

Twee bikers van Politie Zeeland fietsten omstreeks 04.00 uur over de Oude Vismarkt, toen naar hen beledigingen werden geroepen. Zij hielden de man staande die hen had uitgescholden en zegden hem een bekeuring aan. Tijdens het gesprekje dat de agentes met hem hadden, viel er een pilletje uit zijn zak. Hierop rukte de man zich los en rende hij hard weg.


De agentes zijn hem achterna gefietst en na een korte achtervolging konden zij hem staande houden en is de man ook aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd.

Tijdens zijn fouillering werd er nog een pil aangetroffen. Alle bij de verdachte aangetroffen drugs zijn in beslag genomen, evenals zijn mobiele telefoon. Tegen de 23-jarige man uit de gemeente Reimerswaal wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (19-2-2012 om 16:57)
Is de pil daadwerkelijk getest op verboden stoffen? Een pil hoeft nog geen drugs te zijn..
Tja... (18-2-2012 om 15:48)
Idd. wat een sukkel, Je leest hier wel vaker verhalen over mensen die gewoon zo dom zijn hun drugs te laten zien erg dom. Als je gewoon niet opvalt is er niks aan de hand. als je dit leest moet ik gewoon lachen zo dom vind ik dit
Dokter pil (18-2-2012 om 10:29)
Wat een sukkel. hij straf zichzelf. belediging, drugsbezit, ontvluchten van staandehouding..en dat allemaal omdat meneer zijn grote mond niet kan houden als hij onder de drugs zit. ik vraag me af wat dan de recreative waarde van die dope is. alsof je jezelf daar prettiger van gaat voelen ?
Cookie-instellingen beheren