Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Rake klappen bij verkeersruzie

Toegevoegd: 19-02-2012, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In 's-Heer Arendskerke heeft een vrouw zondag aan het begin van de middag een kaakslag gekregen bij een verkeersruzie.

Een 31-jarige vrouw uit de gemeente Goes wilde rond 12.15 uur haar auto draaien op de Lange Achterweg in 's-Heer Arendskerke. De vrouw reed daarom een parkeerterrein gelegen aan de Lange Achterweg op. Ze wilde achteruit de weg weer oprijden, maar zag een personenauto met hoge snelheid, achteruit over de weg aan komen rijden. De auto reed haar richting op en de vrouw besloot te stoppen om de andere auto voor te laten gaan.

 


Op dat moment zag zij dat er een voor haar onbekende man naar haar auto toe kwam. Hij was aan het vloeken en tieren dat het een lieve lust was. Toen deze man bij haar auto stond, hoorde de vrouw een harde knal. Het leek of de man een trap gaf tegen haar auto. De vrouw stapte uit en kreeg, volgens eigen zeggen, vrijwel meteen een kaakslag van de onbekende man.

Nadat hij haar nog een klap had verkocht, wilde de man weglopen naar de personenauto die even tevoren achteruit reed op de Lange Achterweg. Dat lieten omstanders die de vechtpartij hadden zien gebeuren niet toe. Ze zijn de man bij de auto weg gaan halen en hebben hem vastgehouden tot de politie ter plaatse was.

Agenten hebben alle aanwezige getuigen gehoord, een aangifte van het 31-jarige slachtoffer opgenomen en de agressieve man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij op dit moment gehoord. De verdachte is een 23-jarige man uit de gemeente Tholen.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (20-2-2012 om 21:08)
Lekker ventje, zo'n vrouw aftuigen. Sterkte voor die vrouw en goed van die omstanders dat ze die kerel tegengehouden hebben die ontloopt zijn straf niet meer (hoop ik) Het gerecht kennende.........
Pippa (20-2-2012 om 17:04)
Wat heb je toch een gestoorde mensen rondlopen je word er misselijk van als je zoiets leest! Beterschap voor de dame.
Laffe daad (20-2-2012 om 16:56)
Juust m,ik hoop dat het met mevrouw weer goed gaat.Mooi dat die gek is opgepakt.Hoop dat ie een dikke straf krijgt,zal wel alleen een boete zyn natuurlijk,helaas.Hoe durf je als man (hummeltje,in dit geval) een vrouw te slaan.Dan sta je echt laag!!Is maar goed dat ik t nie zag gebeuren want anders..
Jop (20-2-2012 om 16:41)
Goede aktie van de getuigen.Doet/durft niet iedereen.Respect!
Sjaak (20-2-2012 om 15:26)
Hulde aan de omstanders. Voor hetzelfde geld komt deze lafaard er zo vanaf. Nu niet gelukkig. Een onschuldige vrouw zomaar een klap verkopen. Achterlijke idioot. zulke mensen zonder pardon meteen de bak in en een fikse vergoeding aan de vrouw. Wie weet wat voor mentale schade ze oploopt.
Nel (20-2-2012 om 10:23)
Wat verschrikkelijk om dit mee te maken. Deze man uit Tholen is en echt gevaar voor onze samenleving. Zelf heel hard rijden en dan een vrouw zo te pakken nemen. Oplossing volgens mij Tbs en dwangverpleging.
Cookie-instellingen beheren