Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse inbraken in de provincie

Toegevoegd: 20-02-2012, 21.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar enkele inbraken de afgelopen dagen verspreid over de provincie.

In een woning aan de Chopinlaan in Vlissingen hielden inbrekers behoorlijk huis. Op vrijdag 17 februari verbraken zij tussen 13.00 en 22.30 uur een ruit van de woning om deze binnen te komen. De woning werd helemaal doorzocht en er werden heel veel goederen gestolen.


Een televisie, een blue-rayspeler, (portable) dvd-spelers, spelcomputers, navigatiesysteem, fotocamera, diverse computers, iPods, sieraden en kinderspaarpotten werden door de daders meegenomen. Door de technische recherche is onderzoek gedaan in de woning en de sporen die zijn verzameld worden verder geanalyseerd.

Ook in Middelburg werd in een woning ingebroken. Aan de Meanderhof werd tussen zaterdag 21.30 uur en zondag 03.30 uur een raampje vernield om de woning binnen te komen. Ook hier werden een computer en sieraden buitgemaakt.

In Zeeuws-Vlaanderen is in het afgelopen weekend drie keer ingebroken of een poging daartoe gedaan. In een woning aan de Beukelzstraat in Clinge bleef het bij een poging. Vermoedelijk omdat deze woning is voorzien van uitstekend hang- en sluitwerk, zagen inbrekers zondag tussen 19.45 en 22.30 uur geen kans de woning te betreden.

In een woning in dezelfde plaats in de Beatrixstraat werd op zaterdag 19 februari jl. tussen 13.00 en 23.15 uur ingebroken. De inbreker(s) is/zijn de woning binnen gekomen door een raam te forceren. De hele woning is doorzocht en er is o.a. een computer weggenomen.

In een woning aan de Rapenburg in Sas van Gent werd ook ingebroken. Tussen zaterdagavond 22.00 uur en zondagmorgen 10.00 uur werd daar een raam gebroken. Inbrekers zagen kans om een televisie en een computer weg te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
It's me (21-2-2012 om 20:37)
Die rotlui mogen van mij mijn laptop en camera houden, als ze de foto's van de bevalling maar teruggeven.... (maar dat gebeurt natuurlijk never nooit)
Vlissinger (21-2-2012 om 16:46)
Crisis...en mensen gaan stelen... op deze manier wordt de crisis erger en erger...mooie cirkel
@ (21-2-2012 om 14:17)
Twitter-Facebook-Hyves, alles wat we op internet zetten helpt inbrekers veilig binnen te komen.
Cookie-instellingen beheren