Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen mishandeling

Toegevoegd: 21-02-2012, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling die heeft plaatsgevonden in 's-Heerenhoek in de nacht van maandag op dinsdag. 


Een 30-jarige inwoner van Heinkenszand was carnaval aan het vieren in 'Paerehat' en wilde omstreeks 04.00 uur naar huis gaan. Hij liep rond dat tijdstip over de Burgemeester Timansweg in 's-Heerenhoek. Omstreeks genoemd tijdstip hoorde hij een meisje huilen en zag hij dat het meisje flink geslagen werd door een jongen. Andere jongens stonden erbij te kijken.

Omdat deze actie hem tegenstond, is hij naar het groepje toegelopen en sprak hij de jongen aan die de klappen uitdeelde. Hier was die onbekende jongen kennelijk niet van gediend en hij gaf de man uit Heinkenszand ook nog een paar rake klappen. Hierdoor liep de 30-jarige man uit Heinkenszand licht letsel op aan zijn gezicht.

De jongens renden daarna weg. Een signalement van de jongen die het slachtoffer geslagen heeft is: blanke jongeman van ongeveer 25 jaar oud. Hij was 1.80/1.90 meter lang en had een normaal postuur. Zijn haar was donker en hij had een klein sikje. Hij was gekleed in een boerenkostuum. 

Er is ook een signalement bekend van één van de jongens die erbij gestaan zou hebben: dit is een blanke jongen van ongeveer 25 jaar oud, eveneens donker haar in zogenaamde stekels geknipt. Hij droeg een rode houthakkersblouse met daaraan hangend een Elvisbril. Bent u getuige geweest van deze mishandeling, of kunt u de politie meer vertellen over de identiteit van de onbekende jongens, mogelijk helpt de kleding daarbij, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt zich ook persoonlijk melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (23-2-2012 om 22:15)
@Zomaar met Bikers bedoelt Paerehat geen motorrijders maar politie agenten op een moutainbike. Hulde voor de inwoner van Heinkenszand!! Beterschap. De dader moeten ze opsluiten net als die gasten die erbij stonden te kijken.
Zomaar (23-2-2012 om 12:51)
Jammer dat er misschien wel 100 jonge gasten verkleed gaan als boer. @Paerehat, wat hebben bikers er mee te maken? die behandelen hun vrouw namelijk meestal met zeer veel respect... de bikers die we hier hebben iedergeval....
Bertus (22-2-2012 om 09:04)
Meisje sterkte en "helper"TOP !!! Hoop dat deze ellendelingen gevonden worden, wetend dat er duizenden mensen komen carnavallen! Weer een fijne afloop zo!
Meisje.. (22-2-2012 om 08:24)
Foto's bekijken van de café's van de bewuste carnavalsavond.. dan heb je de mogelijke daders zo!! Zullen dr niet veel verkleed zijn met dat signalement!!
Jan (22-2-2012 om 08:21)
Wel het is toch wel gezellig zo´n carnavals feest,en het feest is nog beter als man en vrouw later thuis komen!!! ja en sommigen komen helemaal niet thuis die slapen ergens in een vreemd bed ,en dan een jaar later hebben ze hun eigen kar vol geladen met kleintjes erin
John (22-2-2012 om 08:00)
En het meisje? Die moet toch wel een beter signalement af kunnen geven of reden van mishandeling. Of is zij ook gevlucht?
Cookie-instellingen beheren