Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrouw mishandeld in Goes

Toegevoegd: 22-02-2012, 21.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van een mishandeling die plaatsvond op woensdagmiddag rond 16.00 uur bij het Trefpunt aan de Kloetingseweg in Goes. 


Een 21-jarige vrouw uit Goes is daar door een man mishandeld en liep hierbij verwondingen aan haar hoofd op.

Getuigen worden verzocht zich te melden via tel.0900-8844


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (4-3-2012 om 21:56)
Altijd makkelijk om tegen bezuinigingen te zijn. Een tijdje geleden ging het over leraren en nog eerder over ambulancepersoneel. In straatinterviews vindt iedereen dan dat ze natuuuurlijk meer moeten verdienen. Maar als belastingen omhoog gaan is vervolgens de wereld te klein.
Bijtje (4-3-2012 om 12:19)
Dat hebt de vrouw nooit verdient.ze heeft een mes in haar rug gekregen, omdat ze zelf op het goede pad zit. schandalig
Sandra (23-2-2012 om 14:51)
@Ted: Overal wordt personeel wegbezuinigd, in de zorg, het (speciaal) onderwijs. Ik weet niet of het de schuld is van die sectoren dat ze mensen moeten ontslaan. Het is ook het gevolg van een kabinetsbeleid.
Ted (23-2-2012 om 11:21)
Een bepaald risico zit er wel in daar om mishandeld te worden. Het gaat er daar te vrijblijvend aan toe en er is te weinig toezicht op de cliƫnten. Dat is de ' verdienste' van Emergis want zij bezuinigen immers het personeel weg...
Cookie-instellingen beheren