Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier crossmotoren op de bon

Toegevoegd: 26-02-2012, 18.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Op de Stelleweg, onder het viaduct van de Sloeweg, ter hoogte van Heinkenszand zijn zondagmorgen rond 09.15 uur vier bestuurders van crossmotoren bekeurd. 


Zij kregen ieder een boete van 340 euro voor het crossen door beplanting of groenstrook.

Bekend is dat deze off-road route door de gemeente Borsele op zondagen vaak wordt gebruikt door crossmotoren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ERIK (28-2-2012 om 12:08)
laat die mannen toch lekker spelen, paarden trappen alles kapot en schijten heel de boel onder ..daar hoor je nooit wat van, triest dat de politie in de bosjes gaan zitten wachten tot ze die mannen kunnen pakken
Offoraf fan (28-2-2012 om 10:36)
Grote flauwekul allemaa! Het woord 'crossmotoren' slaat nergens op. Het betreft verzekerde wegmotoren met kenteken waarmee op onverharde paden wordt gereden. Hoe kan het toch mogelijk zijn dat de politie voor dit soort kleine overtredingen dagdelen in de bosjes gaat zitten om te bekeuren??
Ex motocrosser (27-2-2012 om 18:26)
@sjaak hoezo verkeerd beeld, een crossmotor van bv 500cc (is een zware machine) haalt hooguit 160 km/h op de weg en in het terein haalt hij dat lang niet. die coreurs op racemotoren halen snelheden tot 300km/h dat zijn pas malloten en ze rijden op de openbare weg tussen het overige verkeer.
Ex motocrosser (27-2-2012 om 18:11)
Hebben die agenten niks beters te doen, beter een beetje crossen in het weekeind dan overvallen plegen enzv toch? wie zijn ze er mee tot last? ze crossen toch niet rond de kerk.
Rob (27-2-2012 om 14:05)
Ze rijden bij mij praktisch door de tuin, altijd zwaaien en keurig aan de snelheid. Zelfs wanneer er met paarden gereden worden draaien ze het gas dicht. Het zijn natuurlijk ook geen kleine kinderen meer! €1.360,- aan bekeuringen is natuurlijk veel te veel... I
Sjaak (27-2-2012 om 10:21)
Als niemand er last van heeft en ze niks vernielen heb ik er geen moeite mee, maar vaak racen ze als malloten door polders en groengebieden en maken ze zoveel herrie dat ik dan juist vind dat ze een verkeerd beeld geven van de overige motorrijders. Dan is de boete terecht.
Cookie-instellingen beheren