Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Dronken Pool botst tegen auto

Toegevoegd: 26-02-2012, 20.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vanavond is het rijbewijs ingevorderd van een 54-jarige Poolse automobilist. De man was rond 19.15 uur op de Van Hogendorpweg tegen een geparkeerde auto gereden.

Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij ruim 4,5 maal teveel had gedronken.


Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren. De schade aan de auto's lijkt mee te vallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Retour (27-2-2012 om 12:30)
Dat Polen haar eigen verslavings problematiek maar in hun eigen land oplossen i.p.v. al die verslaafden hierheen te sturen. geld om te zuuupe ? mooi, dus ook geld voor een reis terug. want drankverslaafden zonder rijbewijs ? wat komen die hier doen dan ? werken ? half bezopen zeker ? retour !
Mia (27-2-2012 om 05:56)
Ehm is het niet beter om de auto ook in beslag te nemen? tegenwoordig is men zo brutaal om toch te gaan rijden..
Cookie-instellingen beheren