Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Man ontkent loverboypraktijken

Toegevoegd: 27-02-2012, 19.46 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een gevangenisstraf van drie jaar en geen dag korter. Die tijd zou een 28-jarige Middelburg er achter de tralies moeten doorbrengen. De Middelburger wordt verdacht van oplichting en mensenhandel: ofwel loverboypraktijken.


De oplichting erkende de Middelburger vlotjes. Ja, hij had een foto van zijn 17-jarig nichtje op een sekssite gezet en wie het in hoge geldnood meisje snel 300 euro op haar rekening zou storten kreeg in ruil daarvoor een 'spannende date'. Er gebeurde natuurlijk niets en de oplichting leverde 600 euro op.

Het geld verdween overigens in de zakken van de Middelburger, die beweerde het geld achter de hand te willen hebben om als de nood aan de man zou komen er eten voor zijn kinderen voor te kopen.

Anders lag het bij zijn loverboypraktijken die hij in alle toonaarden ontkende en zijn vermeende slachtoffers ervan verdacht een complot tegen hen te smeden. De reden: de omgangsregeling met zijn kinderen.

Van 2002 tot 2004 had hij een relatie met een minder begaafde vrouw. Hij beëindigde de relatie en begon een nieuwe, terwijl de 'vorige' gewoon in zijn woning verbleef. Volgens de verklaringen van beide vrouwen, bij wie hij elk een kind verwekte, werd de 'eerste relatie' met het nodige geweld in het vooruitzicht gedwongen tot prostitutie.

Er werden foto's gemaakt, de foto's kwamen op sekssites en dagelijks kwamen er drie tot vier klanten over de vloer van 75 euro per uur. In oktober vorig jaar was een labiele vrouw uit Kapelle zijn slachtoffer.

Er kwam een eind aan zijn vermeende activiteiten, toen de vrouwen een aanklacht tegen hem indienden en hij op 15 november werd aangehouden. Voor alles had de Middelburger een verklaring.

Dat hij een overdaad aan seksuele relaties met minder begaafde vrouwen had niets met de begaafdheid van die vrouwen te maken, dat de mailopdrachten voor de seksuele contacten via zijn IP-adres op zijn laptop binnenkwamen kwam omdat zijn computer was gehacked en verder was er helemaal niets gebeurd.

Toen de officier opmerkte dat het opviel dat hij wel heel veel telefonische contacten had en denigrerend over vrouwen sprak haalde hij slechts zijn schouders op.
 
Over twee weken wijst de rechtbank vonnis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (15-3-2012 om 10:19)
T maakt je wel degelijk een heel slechte vader, want door die "domheid" van die oplichting heb je dit zelf allemaal over jezelf afgeroepen. Ooit zullen je kinderen vernemen wat je uitgevreten hebt en zich voor je schamen.
Bekende vd verdachte! (12-3-2012 om 09:17)
Wat een spannende dag vandaag!! Ik hou HVzeeland extra in de gaten :) Hij zal waarsch geen 3jr krijgen maar met een taakstrafje komt hij er ook niet vanaf. Ben heel benieuwd of er vanavond heel wat mensen een feestje gaan houden als hij achter de tralies beland, ik wel in ieders geval :D
Nonja (11-3-2012 om 18:39)
Media kan ook dingen verdraaien. Ik snap ook jullie reacties wel want dat is het eerste wat in je opkomt als je dit stukje leest. Daarom reageer ik ook (bijna) nooit. 2 kanten heeft elk verhaal, dus geef dan ook de desbetreffende persoon een eerlijke kans om zijn verhaal te kunnen doen!
@meis (11-3-2012 om 11:37)
Als ik dan eerlijk moet zijn, laat dan nooit iemand wat bekennen wat ie nie heeft gedaan. ;)
Lady (10-3-2012 om 19:25)
Ik ken de verdachte persoonlijk en geloof geen reet van de verhalen van die meiden (die ik dus ook ken)....Ik zie die meiden er meer toe in staat om hem kapot te maken, dan dat hij ze ergens toe gedwongen heeft. Zo minder begaafd dat als boven beweerd wordt, zijn ze dus echt niet!!!
Meis (10-3-2012 om 02:26)
Toch maar doorgaan met ontkennen , zeer herkenbaar . Bah. En eerlijk duurt het langst ;)
Cookie-instellingen beheren