Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 313 km

Gewonde ree in berm Zuiddorpe

Toegevoegd: 01-03-2012, 13.06 uur
Hoe het dier gewond is geraakt, is niet bekend.
Hoe het dier gewond is geraakt, is niet bekend.
© Foto: R. Schra
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - Op de Zijpstraat in Zuiddorpe en Overslag is vanochtend een gewonde ree aangetroffen in de berm.


Volgens getuigen had het dier op het eerste gezicht een gebroken linker-achterpoot. Via de dierenpolitie is de ree overgedragen aan een dierenarts. Of de ree nog gered kon worden is niet bekend.

De politie kon vanmiddag niet zeggen hoe de ree precies gewond is geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
La heyne (2-6-2012 om 22:58)
Ree door de dierenpolitie overgedragen aan dierenarts. Leugens..Ik wachte op de diereambulance toen er 2 pesonen uit een jeep sprongen,dierenpolitie, zeiden : Als je het niet kan zien ogen dicht , schoten de ree door het hoofd, en weg .Men vroeg of we het huls als souvenir wilden .SCHANDE.
Sonja (4-3-2012 om 00:33)
Wel raar??? vraagt zich nu echt niemand af, wat er met dat beestje is gebeurd??? ennnn????? is het beestje wel gered???? Wie was erbij? en wie is er gekomen??
Eug (1-3-2012 om 18:00)
Ik weet niet of je moet spreken van een schuldige.. De dieren populatie in zeeland is best op orde, zet mens en dier samen op een stukje aarde en er zullen altijd ongevallen zijn. Vind wel dat de betreffende bestuurder de politie op zijn minst had kunnen bellen. en melding had kunnen doen.
Helaas (1-3-2012 om 17:47)
Ben je altijd nog fout als je een hert of ree aanrijd je kan er zelfs een procesverbaal voor krijgen dus ja mensen melden het niet meer en laten een beestje rustig pijn lijden
@ Marco (1-3-2012 om 17:15)
Ik ben het met je eens dat het jammer is voor het dier. Maar ik vind dat je nogal doorslaat in het kosten vergoeden verhaal. Er zijn ook dingen die gewoon gebeuren zonder dat je een schuldige aan hoeft te wijzen he? Als je daar rijdt en het beest springt voor je auto doe je daar niks tegen..
Jan (1-3-2012 om 16:59)
Marco het is juist anders om het ree de schade aan de auto betalen moet niet gekker worden, hoe weet je hoe het is gebeurd , heb ook al eens zo.n beest aangereden en waar kun je verhaal halen, nergens stak plotseling over (reed met dimlicht). marco je kunt als je het niet weet beter zwijgen
Cookie-instellingen beheren