Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
90 files van totaal 344 km

Overvaller Souburg was gewapend

Toegevoegd: 01-03-2012, 22.37 uur - Update: 01-03-2012, 23.00 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De persoon die vanavond in Oost-Souburg een overval pleegde op een Chinees restaurant dreigde met een wapen.


Volgens de politie had de dader, die rond 20.30 uur de zaak binnenkwam, een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. De overvaller had zijn gezicht bedekt en zodoende is tot nu toe geen nader signalement duidelijk geworden. Er is een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Toen de overvaller het restaurant aan het Oranjeplein binnenkwam, waren er geen klanten in de zaak aanwezig. In de horecagelegenheid was alleen een personeelslid aanwezig. De 33-jarige Oost-Souburgse medewerker is erg geschrokken van de overval.

Hebt u iets verdachts gezien op donderdagavond rond 20.30 uur in de buurt van het Oranjeplein in Oost-Souburg? Dan vraagt Politie Zeeland u om te bellen met 0900-8844 en uw bevindingen te melden. U mag uw melding natuurlijk ook persoonlijk op het politiebureau maken.

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland
- Overval Chinees restaurant Oost-Souburg (01-03-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Soubie (2-3-2012 om 11:50)
Ben bang dat het alleen maar erger gaat worden ,terug met die LTS en jongeren die niet mee kunnen komen niet delegeren van het kastje naar de muur maar zorgen dat ze dagbesteding en inkomen hebben. Al is dit nooit goed te praten ik zie wel verband met bepaalde maatregelen die er genomen zijn.
Jeroen (2-3-2012 om 10:44)
En de overheid gaat mij overtuigen dat het aantal (winkel) overvallen is gedaald, nou als ik het dossier eens bekijk is het tegendeel weer eens bewezen.
Cookie-instellingen beheren