Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Wietkwekerij bij toeval ontdekt

Toegevoegd: 04-03-2012, 17.16 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Tijdens een zoekslag naar de verdachte van een straatroof zaterdagavond op het Geldeloozepad in Goes ontdekte de politie een hennepkwekerij.
 

Een hondengeleider zocht rond 22.20 uur met zijn surveillancehond naar de verdachte van de roof toen de hond een geur opving. Vanaf een schuur aan de Frans Etzellaan kwam een man aanlopen en bij nader onderzoek bleek dat er in de schuur een hennepkwekerij aanwezig te zijn.


De kwekerij bevatte 25 planten. Er is ter plekke een 41-jarige Goesenaar aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (7-3-2012 om 10:13)
@ Yvonne; Ik weet niet of jij beseft dat het merendeel van de criminaliteit met drugs te maken heeft. Dus dat begint bij de 'plantjes'. een hoop van die troep wordt gedoogd terwijl het in feite de oorzaak is van veel ellende en verval van de maatschappij. Dus Chapeau voor de politie en ga zo door.
Yvonne (5-3-2012 om 17:56)
De politie kan beter iets nuttigst doen in plaats van planten opruimen. je hoort niets anders dan overvallen op winkles enzv. mensen worden aangevallen, overal bendes actief, maar wat doet politie !!!!planten opruimen wat een belangerijk werk zeg.......
Vlissingse (5-3-2012 om 17:03)
Lollll @ Ellen. voor 25 plantjes word er echt niet energie afgetapt en is echt geen criminele circuit, praat over iets waar je verstand van heb alsjeblieft, want hier heb je blijkbaar echt geen verstand van. zo weinig plantjes is gewoon for eigen gebruik, vind straatroof nog altijd erger!
K (5-3-2012 om 15:38)
De politie zat toch achter een straatrover aan? die is zeker nog niet gepakt? iemand die een paar plantjes kweekt om ze zelf op te roken is geen crimineel, de coffeeshophouder is dat wel met prijzen van 10 euro voor 1gram. 1 zaadje dus 1 plant kost 2 euro waar je al gouw 20gram of meer afhaalt.
Ellen (5-3-2012 om 13:07)
Die plant doet meer dan je denkt @ingrid beetje oppervlakkig. Zolang het voor eigen gebruik iswordt er waarschijnlijk energie afgetapt en dat mogen de buren daar betalen. Als je het criminelecircuit gaat bekijken hangt alles met elkaar samen. Van de drugsdealers tot de pornoindustrie, mensenhandel.
René (5-3-2012 om 12:03)
Leuke bijvangst en aan allen die zo lopen te ZEIKEN over het normale werk van een opsporingsambtenaar; Doe niets wat niet mag, want eens kom je aan de beurt ! lekker voor je. Wat niet mag, is strafbaar, gesnopen?
Cookie-instellingen beheren