Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Man met vogelvangkooi opgepakt

Toegevoegd: 05-03-2012, 15.03 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vrijdag een man opgepakt die gebruik maakte van een vogelvangkooi met een puttertje als lokvogel.
 
De 40-jarige man werd vrijdag rond 17.30 uur opgepakt in een woning in de Golda Meirstraat. De politie heeft in samenwerking met buitengewoon opsporingsambtenaren van de provincie de vogelvangkooi en de vogel in beslag genomen.
 
Tegen de 40-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vogell (6-3-2012 om 19:47)
Ik was wat overhaast , over de vogeltjes, het is waar ze sgeiten echt alles onder. arme dromel
Vogel (6-3-2012 om 03:16)
@Vogelvanger Wat zou de wereld afschuwelijk worden als iedereen zo zou denken als jij.
Vogeltje (5-3-2012 om 22:43)
Er moet veel harder tegen dit soort mensen worden opgetreden. Dieren hebben recht op veel meer bescherming. @ Vogelvanger, lekker ongeinteresserde reactie van een waarschijnlijk egoïstische dierenhater. En, vogels scheiten niet.... kijk maar in het woordenboek.
Loek (5-3-2012 om 22:30)
@vogelvanger:Jouw grijze hersenpan bestaat uit 100% vogelschijt. Deze meneer wilde geen kauwtjes of duiven vangen die de boel onder schijten.hij wilde geld verdienen aan het vangen roofvogels.Hard straffen dit soort praktijken.kauwjes en duiven zijn er in overvloed maar juist de andere soorten niet
Vogelvanger (5-3-2012 om 19:43)
Laat deze man toch lekker vogeltjes vangen er vliegen er genoeg en ze scheiten alles onder..
Vogel (5-3-2012 om 16:31)
Goed zo! Ik mag hopen dat hij een flinke boete heeft gekregen en er niet met een paar tientjes van af zal komen, want dan helpt het natuurlijk niks en doet hij het morgen weer opnieuw. Er zou veel meer respekt voor dieren moeten zijn en ik pleit voor goede wetgeving voor bescherming van dieren.
Cookie-instellingen beheren