Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Vernielers laten fietsen achter

Toegevoegd: 05-03-2012, 15.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondag rond 02.30 uur werd van een tiental auto's op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg de buitenspiegel vernield.
 
Door één van de gedupeerden werd de dadergroep, die op de fiets was, achtervolgd. De daders ontkwamen echter via een sloot maar zij lieten daarbij wel twee van hun fietsen achter.
 
Het gaat om een zwarte Ranger opoefiets met een blauw kettingslot en een in redelijk goede staat verkerende matzwarte Batavus Kayenta herenfiets. De Batavus had in het fietsslot en opvallende rode sleutelhanger van de Israëlische percussiegroep Mayumana.
 
De politie vraagt de eigenaars van deze fietsen dringend zich te melden. Ook mensen die weten van wie deze fietsen zijn of andere info hierover hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via nummer telefoonnummer 0900-8844.


Foto's van de fietsen zijn hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dekker (5-3-2012 om 18:22)
Aangifte doen heeft toch weinig zin. 2 jaar geleden heb ik aan deze weg een jongen op heterdaad betrapt, aangehouden en overgedragen aan de politie. Tot op heden nog steeds geen schadevergoeding ontvangen omdat de rechtspraak zo ontiegelijk traag is. Doe hier eerst maar wat aan! Aanpakken!
Flower power (5-3-2012 om 16:52)
Denkt de politie nu echt dat de daders om hun fietsen komen? leven ze bij politie nog in 1960? t zal mij niks verbazen dat de fietsen gejat zijn dus die halen ze niet op, ook kun je via bv marktplaats voor 2tientjes een fiets kopen dus die gaan het risico niet lopen gepakt te worden.
Jolanda (5-3-2012 om 15:45)
Staat deze kayenda batavus fiets toevallig ook niet bij zeelandnet bij gevonden en verloren
Cookie-instellingen beheren