Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 235 km

Forse wietplantage Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 06-03-2012, 15.47 uur
De wietkwekerij in de woning in Sint Maartensdijk. De wietkwekerij in de woning in Sint Maartensdijk
De wietkwekerij in de woning in Sint Maartensdijk.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - In een woning aan de Albert Schweitzerstraat in Sint Maartensdijk heeft de politie dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen.
 
Agenten ging rond 09.45 uur de woning binnen waar op dat moment geen personen aanwezig waren. Op de bovenverdieping waren twee kweekruimten ingericht, één met 490 hennepstekken en één zonder planten.


Medewerkers van de gemeente Tholen hebben de kwekerij ontruimd. De stroom die nodig was voor de kwekerij werd buiten de meter om afgenomen. De politie kwam de kwekerij op het spoor naar aanleiding van een anonieme tip.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M1 (8-3-2012 om 07:56)
Wiet Legaliseren, in grote veilige kassen gecontroleerd telen, accijns derop. Dan kunnen we de illigaliteit goed bestrijden. Nu mag het niet dus aanpakken die mensen, laat ze maar op een legale manier werken voor der geld.
Filip (7-3-2012 om 21:22)
Wat je ook zegt, dit roept nederland over zich uit ! Zo kun je tenminste nog wat verdienen in nederland !!! Ik kan ze niet anders dan groot gelijk geven, een extra'tje is nooit weg. Moeten de hoge heren maar eens na gaan denken ! De grootste criminelen wonen niet in een rijtjeshuis !
Vlissinger (7-3-2012 om 17:37)
Legaal de stroom verkrijgen gaat opvallen bij de energie maatschappij, illegaal tappen kan bij kortsluiting een wijk zonder spanning zetten. of een fikse brand veroorzaken. 5 planten is legaal..maar dat levert waarschijnlijk niet genoeg op
Tholen (7-3-2012 om 17:27)
Sja, ik zou ook niet graag naast een wietkwekerij willen wonen. Alleen al de kans dat er een groter brandgevaar is. Wiet kweken doe je maar in een loods ofzo.. ver van de bewoonde wereld. Dat er een verrader in je wijk woont, is alleen maar bijzaak.
Klaas bruinsma (7-3-2012 om 16:50)
Rinus het word eens tijd dat je uit je vissekom komt, Henk je hebt helemaal gelijk!
Sjaak (7-3-2012 om 14:28)
Verraders? Waar slaat dat nu op. Dat is een beetje de omgekeerde wereld, niet? Figuren die alleen maar geld kosten en het via de verkeerde manieren binnenkrijgen en waarschijnlijk stroom (en wie weet wat nog meer) jatten moeten hard aangepakt worden. Tsss, verraders. Nou wordt ie helemaal mooi zeg..
Cookie-instellingen beheren