Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 203 km

Politie zoekt eigenaar surfplank

Toegevoegd: 06-03-2012, 19.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - De politie is op zoek naar de eigenaar van een gele surfplank. Deze surfplank is zeer waarschijlijk in de buurt van Kamperland gestolen. 

De reden waarom de politie graag met deze eigenaar in contact wil komen is de volgende. Door de regiopolitie Twente zijn op 28 februari 2012 twee Litouwers aangehouden terzake diefstallen.


Tijdens het onderzoek bleken de beide mannen ook in het bezit te zijn van gestolen goederen, toebehorend aan een hoveniersbedrijf in Kamperland. Deze goederen zijn ontvreemd in het weekend van 25-27 februari 2012. Beide Litouwers waren ook in het bezit van een gele surfplank.

Deze surfplank is zeer waarschijnlijk ook in dezelfde periode in de omgeving van Kamperland ontvreemd. Van diefstal van deze surfplank is geen aangifte gedaan. Het verzoek is of de eigenaar van de surfplank zich bij de politie wil melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mischa (7-3-2012 om 18:01)
Ik heb het bericht op de grootste Nederlandse en Belgische windsurffora gezet, hopelijk is de eigenaar vlot terecht.
Ronny (7-3-2012 om 00:04)
Diefstal is misschien gepleegd op camping, daar liggen in tuinhuisjes meerdere surfplanken, deze campings zijn in de winter minder beveiligd wegens wintersluiting. Zo danig wordt diefstal en inbraak soms maar terug bij opening campingseizoen ontdekt.
Cookie-instellingen beheren