Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Boetes bij snelheidscontroles politie

Toegevoegd: 06-03-2012, 21.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag is er in diverse straten, die binnen de 30 km zones liggen, door de verkeerspolitie op snelheid gecontroleerd. In de Oosterscheldestraat werden vijf bekeuringen uitgeschreven; de hoogste snelheid bedroeg 63 km/h.

Op de Europalaan waren er drie hardrijders met als hoogste snelheid 53 km/h. Ook in de Dauwendaelselaan reden drie bestuurders te hard met als hoogst gemeten snelheid 54 km/h. In de Sportlaan en in de Sir Winston Churchilllaan werden geen overtredingen van de maximum snelheid vastgesteld. 


Burgers die een melding hebben over verkeersonveilige situaties kunnen dit DIGITAAL kenbaar maken op de site van Veilig Verkeer Nederland. Dit betreft een nationale database subjectieve verkeersonveiligheid. Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland beoordelen alle meldingen.

Afhankelijk van de soort van melding zorgt Veilig Verkeer Nederland dat de melding terechtkomt bij bijvoorbeeld de wegbeheerder of de politie, die vervolgens de melding beoordelen en indien nodig tot actie overgaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (8-3-2012 om 10:11)
Iedereen moet zich niet zo aanstellen hier, het zal wel meevallen met die zogenaamde aso's en racebanen! Leer toch eens wat meer te verdragen mensen en ga zelf geen politieagentje spelen door te klikken! Ik zou niet inzien waarom wij de staatskas moeten gaan spekken?
Toon (7-3-2012 om 22:11)
Ben het met diverse mensen eens, edoch 30 km/u is een maximum. Houdt wel in dat rechts voorrang heeft. Er zijn nogal wat situaties dat er dan een slecht overzicht is. Dus snelheid aanpassen. Tot stilstand kunnen komen indien nodig =omschreven in het Reglement. Dus soms is (bv) 10 km/u het maximum.
Jan kaas (7-3-2012 om 16:55)
Wat lopen we weer te zeuren over mensen die harder dan 30km rijden.Toen ik opgroeide leerde je wel om zonder uit te kijken de weg over te steken,en als je aangreden werd, was dat je eigen schuld.Tegenwoordig leren kinderen niet meer uit te kijken want de automobilist is altijd schuldig
Rmu (7-3-2012 om 16:50)
Weet je waar het ook een racebaan is? Korenbloemlaan,Arnemuiden! Het is een gevaarlijke weg want veel kinderen moeten de weg oversteken om naar school te gaan maar waar ze dat moeten doen...? tja geen idee er is geen zebrapad of iets waar ze veilig de "racebaan" over kunnen steken!
Stephan (7-3-2012 om 16:00)
Nou als ze zulke felle gele jassen aandoen dan zijn er opeens een hoop mensen "netjes" op de weg, volgende x maar onopvallende controle doen en zoals op de A58 een camera in de berm of parkeerplaats. De echte aso rijders hebben ze niet te pakken helaas anders zijn er een hoop hun rijbewijs kwijt!
Toine (7-3-2012 om 15:45)
Ik heb idd melding gedaan bij VVN met als resultaat? Je word terug verwezen naar politie en gemeente na drie maanden whoehahaha. Klacht ingediend over de racbaan die Spinhuisweg heet, vooral in ochtend en avondspits word daar als gekken gereden, voornamelijk door wijkbewoners!!!!!!
Cookie-instellingen beheren