Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Man slachtoffer van straatroof

Toegevoegd: 08-03-2012, 23.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Afgelopen zaterdag is tussen 21.50 uur en 21.55 uur een 25-jarige man het slachtoffer geworden van een straatroof op het Geldeloozepad in Goes nabij sportpark ' Het Schenge'. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt. 

De dader vluchtte weg richting Goes-Noord. Het gaat om een persoon van ongeveer 1.92 meter. Hij droeg sportieve lage platte veterschoenen met witte en lichtbruine vlakken (grote schoenmaat) en was gekleed in een donkere broek (vermoedelijk jeans) en een glimmende lichtblauwe jas tot heuplengte; deze jas heeft een witte band aan de onderzijde van ongeveer 10 cm. Zijn gezicht was geheel bedekt met een zwarte doek en hij sprak met een buitenlands accent. 


Uit het onderzoek tot op heden is vast komen te staan dat op de parkeerplaats van ' Het Schenge' een rode Peugeot, vermoedelijk een type 106 heeft gestaan. De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar de persoon die op de bijrijdersstoel van een klein model rode Peugeot zat ten tijde van de straatroof.

Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (11-3-2012 om 17:07)
"...hij sprak met een buitenlands accent." Ja dat nam ik bij voorbaat al aan. Dergelijke feiten worden 99,99% door allochtonen gepleegd. Dat verzin ik niet (niets racistisch aan) blijkt uit de cijfers. En kijk Opsporing Verzocht maar, 99 van de 100 gaat t over "getint", "marokkaans", "negroide".
Jantien (9-3-2012 om 12:39)
Dat is wat voor de Nationale Veiligheidsmonitor!! Ook gelezen in de Faam??Wat voelen we ons veilig door dit soort berichten pffff.
Cookie-instellingen beheren