Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Steen door ruit van woning gegooid

Toegevoegd: 10-03-2012, 13.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdagavond rond 21.15 uur is een ruit van een woning aan Oostmede in Middelburg vernield.

Kort daarvoor zat de bewoonster van de woning, met haar baby op schoot, op de bank tv te kijken. Op het moment dat haar man de baby naar bed bracht werd de ruit ingegooid met een steen welke op de schoot van de vrouw belandde.
 
De vrouw bezeerde haar been en heup.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (11-3-2012 om 09:08)
Boze ex van man/vrouw misschien? Je hoort dat zoiezo niet te doen.
Bahbah (10-3-2012 om 23:30)
Ik hoorde vandaag iemand zeggen.....het zullen wel kwajongens streken geweest zijn. Nou wil ik niet vervelend zijn maar onder dit versta ik geen kwajongens streken meer.... Voor hetzelfde geld had zij haar baby nog op schoot.... En de politie.... die kwam pas 2 uur later omdat er gewonden waren.
Mike (10-3-2012 om 17:49)
Wat ontzettend a sociaal. Zou dit soort tuig zich realiseren hoe ze een ander hiermee lichamelijk en geestelijk beschadigen? Hoop dat dit tuig zijn straf nog zal krijgen.
Cookie-instellingen beheren