Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Brandweer redt gezin uit woning

Toegevoegd: 11-03-2012, 13.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De brandweer heeft zondagmorgen een gezin uit een woning aan de Middelburgsestraat in Oost-Souburg gered. 

De vader van het gezin werd 's morgens wakker van een geluid uit de keuken. Toen hij beneden kwam zag hij de keuken in brand staan. De man heeft het vuur zelf met een poederblusser geblust. Vervolgens is de man naar boven gegaan om zijn vrouw en drie kinderen te waarschuwen. 


Door de rookontwikkeling op de benedenverdieping kon het gezin niet meer uit de woning komen. De gealarmeerde brandweer heeft het gezin met een hoogwerker en ladders van de eerste verdieping gehaald. Alle personen bleven ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (11-3-2012 om 14:46)
Dapper werk van deze man en goed werk van de brandweer! gelukkig is materiƫle schade vervangbaar en zijn er geen slachtoffers gevallen
Oud bewoner Middelburgse straat (11-3-2012 om 13:44)
Gelukkig liep t "goed"af!! Sterkte voor de bewoners!!
Cookie-instellingen beheren