Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Vrouw opgepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 13-03-2012, 21.03 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is op een parkeerplaats in de Scheldestraat in Vlissingen een 18-jarige vrouw uit Den Haag aangehouden voor winkeldiefstal.


De vrouw had even daarvoor in een winkel in de Walstraat een topje ter waarde van € 26,95 gestolen. Een winkelmedewerkster ging, geholpen door een automobilist, achter de vrouw aan.

Deze werd uiteindelijk aangetroffen op de parkeerplaats in de Scheldestraat. Ze is aangehouden door de winkelmedewerkster en in de auto van de automobilist naar het politiebureau gebracht en aan de agenten overgedragen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (14-3-2012 om 18:22)
Geweldig wat deze mensen doen, een lintje en de welgemeende dank. Jammer dat een rechter starlks deze dame veroordelen zal tot enkele uren werkstraf die vrijwel nooit wordt uitgevoerd, waarom geen minimale standaardstraffen, bijv. voor een dergelijke diefstal gewoon 3 dagen bejaarden helpen.
Thera (14-3-2012 om 09:01)
Superactie van de winkelmedewerkster en automobilist, groot compliment!
Adri (14-3-2012 om 08:46)
Strakke aktie!!!
Vlissingse (13-3-2012 om 22:54)
Wow, complimenten voor de winkelmedewerkster hoor!
Cookie-instellingen beheren