Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Lid Hells Angels aangehouden

Toegevoegd: 15-03-2012, 11.30 uur - Update: 15-03-2012, 18.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZONNEMAIRE - Woensdagmorgen omstreeks 11.30 uur is een 48-jarige man uit Zonnemaire aangehouden in een woning aan de Beatrixstraat in Zonnemaire.

De man, volgens de politie een lid van de Hells Angels, werd aangehouden door medewerkers van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van Politie Zeeland.


In de woning werd, tijdens de huiszoeking die volgde op de aanhouding, een soort wapen aangetroffen waarvan bekend is dat deze regelmatig gebruikt worden voor criminele activiteiten. De politie heeft niet gemeld om wat voor wapen het gaat.

De politie heeft vanavond laten weten dat de man vanmiddag weer is vrijgelaten. Hij is verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (16-3-2012 om 10:35)
Doordat de reacties te laat doorgegeven worden krijg je scheve reacties,zo ook die van mij [sorry] maar het ligt aan de politie dat ze een serieuze aanwijzing hebben en op grond daarvan iemand aanhouden , niet een "horen zeggen" aanwijzing.op deze manier van berichtgeving krijg je dus vooroordelen.
Zuur nederland (16-3-2012 om 09:43)
Ja mensen, ondertussen leven we in een land waar arrestatie teams je huis binnen komen denderen en je opgepakt wordt en je huis doorzocht, omdat een willekeurig iemand een verdachtmaking heeft geuit of er zelfs helemaal geen bewijs te vinden is kan je maanden de bak in als onschuldige.
Dr.acula (16-3-2012 om 08:09)
Dit is geen arrestatie.maar een verplichte uitnodiging om op de koffie te komen bij oom agent. als ze al die zgn arrestaties nu eens echt uitvoerde en die persoon ook vastzetten voor minimaal 3 dagen dan gaat er pas een begrip van uit. wat een slappe hap.
Willem (16-3-2012 om 07:24)
Gut bart, je hebt de klok horen luiden, maar waar de klepel hangt weet je niet. wees eens voorzichtiger met wat je zegt. iemand beschadigen zonder dat je de feiten kent is makkelijk. je bent zeker nog niet volwassen want jou uitspraken slaan nergens op.
Kleine Oekoeboeroe (16-3-2012 om 01:41)
Dit slaat echt nergens op, zomaar onze vrienden als criminelen behandelen, moeilijke he de waarheid vertellen! Klopt voor geen meter die info van de politie. Nou ik zal maar ook de speelgoedbijl van mijn zoontje afpakken voordat wij ook een inval krijgen! Maatjes we staan achter jullie ! Dikke kus
Renata (15-3-2012 om 22:31)
Storm in een glas water??? Ga maar liever achter de lafbek aan die een mevrouw van 86 berooft, hoe moet die mevrouw zich niet voelen..... @Bart: opgelucht nu je je gal gespuwd hebt? Beetje overdreven zeg......
Cookie-instellingen beheren