Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Arrestatie voor koperdiefstal Ovezande

Toegevoegd: 15-03-2012, 16.57 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - De politie heeft een man aangehouden op verdenking van koperdiefstal uit een pand aan de Pastoor Fransestraat in Ovezande.

Woensdagavond kwam rond 20.15 uur de melding binnen dat een persoon mogelijk bezig was om koper te stelen bij het pand. Agenten zijn meteen ter plekker gegaan en zagen bij aankomst iemand op een scooter wegrijden. De persoon voldeed aan het signalement dat door de getuige was opgegeven.


De agenten hebben de achtervolging ingezet en ter hoogte van de Dreef hebben zij de bestuurder kunnen aanhouden, omdat deze ten val kwam met zijn scooter. De verdachte is een 49-jarige man uit de gemeente Borsele.

De agenten hebben verklaringen opgenomen van getuigen die het één en ander gezien hadden en ook is de verdachte overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij op dit moment gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (16-3-2012 om 14:13)
Goed werk!
Harry homelite (15-3-2012 om 21:53)
Goed gedaan getuige! Jij verdient een beloning!
Fred (15-3-2012 om 20:30)
En waar zijn die klagers nu,die zeggen dat de politie niks doet? Super gedaan hoor, en laat die man maar eens even vast zitten!
Cookie-instellingen beheren