Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen beroofd van telefoon

Toegevoegd: 15-03-2012, 17.01 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Woensdagavond is omstreeks 21.00 uur een 15-jarige jongen uit de gemeente Veere bij de Laurens Stommesweg in Middelburg bestolen.

Op een gegeven moment zag hij drie jongens over dezelfde weg lopen. Zij liepen hem tegemoet. Zij riepen de jongen aan en hij riep terug. Hierop is hij tegengehouden door de drie jongens.


Door de onbekenden is de 15-jarige beroofd van zijn telefoon en heeft hij op de koop toe ook nog klappen gekregen. Hij heeft hieraan wat blauwe plekken op zijn gezicht overgehouden.

De jongen kon een beschrijving geven van zijn drie belagers. Dader 1 is een blanke jongen van ongeveer 17 jaar oud. Hij was 1.80 meter lang en had een beige broek aan. Hij droeg ook een blauwe halflange jas en een baseballcap op zijn hoofd.

Dader 2 had een getint uiterlijk en een tenger postuur. Hij was ongeveer 16 jaar oud en 1.70 lang. Deze jongen had zwart haar met behoorlijk wat gel oid. Zijn haar was een beetje naar voren gekamd in een soort kuifje. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en glimmende schoenen.

Dader 3 was blank en eveneens ongeveer 17 jaar oud. Hij was ook ongeveer 1.80 lang en droeg ook een baseballcap. Hij had een gelijksoortige jas aan als dader1 en droeg een donkere broek.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De zaak wordt onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (16-3-2012 om 17:58)
Jammer maar wel kenmerkend dat er altijd "getint", "donker" of "marokkaans" als signalement bij dit soort strafbare feiten staat. En dan iemand racistisch noemen als ie het beestje bij de naam noemt. De linkse elite en de mensen die in de betere wijken wonen blijven oogkleppen ophouden.
Mark (16-3-2012 om 16:12)
Wat had ik begonnen???,..Ze hadden een wielsleutel naar hun k*p kunnen krijgen,.of een dikke maglite,...Maar het allerliefste zou ik over zulke figuren heen rijden,..en terug ,..en nog een keer,..Om daarna hun vervuilde resten vantussen mn profiel zo het riool in te spuiten (WAAR ZE HOREN!!).
Mark (16-3-2012 om 16:04)
@Jeremy,...Rij jij maar lekker snel door naar huis als je zoiets ziet,...en ga jij thuis dan maar lekker het opnemen voor deze slappe hapjes. O O wat zullen dat gevaarlijke lefgozers zijn zeg...lef heb je wel nodig om met ze drieeen een jonger ventje te beroven...GETUIGT VAN EEN VERROT KARAKTER...
Mark (16-3-2012 om 15:48)
@Jeremy,....zeker vriendjes met de zakkelingen, of zelf ook zo`n papventje? Alles nog beter als gaan doen alsof dit flinke mannen waren, stelletje mietjes zijn het..Ik vind je namelijk een slappe zak als je met zijn 3en een mannetje van 15 pakt! ...Maar rij jij maar snel door hoor ,..
Jeremy (16-3-2012 om 09:36)
@ mark, en wat had u dan begonnen tegen 3 man ? zeker teveel chuck norris films gekeken ? bespaar ons uw loze uitingen uit kansloze frustratie want vanachter het toetsenbord een grote mond geven is echt wel iets anders als het opnemen tegen een groepje.
Renata (15-3-2012 om 22:33)
@Mark: en zo is het.
Cookie-instellingen beheren