Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sieraden weg na inbraak juwelier

Toegevoegd: 15-03-2012, 18.48 uur
Door: Roland de Jong
AARDENBURG - Bij een inbraak bij een juwelier aan de Kaai in Aardenburg is in de nacht van woensdag op donderdag een nog onbekende hoeveelheid sieraden buitgemaakt.


Buurtbewoners werden rond 01.30 uur wakker van enkele harde klappen. Toen ze naar buiten keken, zagen ze dat aan de straatzijde de winkelruit werd vernield door een viertal gemaskerde personen. Die gingen door het ontstane gat de winkel binnen en pleegden daar diverse vernielingen.

Vervolgens gingen zij er met hun buit vandoor in een vluchtauto, richting Draaibrug. Die auto heeft gedurende de inbraak, tussen 01.30 en 01.45 uur, onbeheerd met draaiende motor midden op de Kaai gestaan. Een tegemoetkomende automobilist(e) moest hierdoor afremmen en om de vluchtauto heenrijden.

De politie wil graag in contact komen met deze automobilist(e), mogelijk kan hij/zij meer informatie verstrekken over de vluchtauto en de daders. Ook wil de politie in contact komen met mensen die rond het tijdstip van de inbraak iets hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (17-3-2012 om 08:44)
@Jacob Fijne buren...? Ja ik zie u al 's nachts naar buiten rennen en 4 mannen te lijf gaan...hehe... u zult ook dan niet meer doen dan de politie bellen.
Steven (17-3-2012 om 03:29)
Jemig het lijkt steeds erger te worden. Ik heb wel eens gehoord dat de politie daar ook maar met een beperkt aantal man zit. Lekker hoor al die bezuinigingen. Ben wel bang dat die er weinig aan kunnen doen zo.
Miriam (16-3-2012 om 19:54)
Wat een ratten, krijgen al een uitkering in ons land en gaan dan s'nachts ff bijklussen bij hardwerkende jongelui, die een mooie zaak hebben opgebouwt . Stoer hoor jammer dat degene die zich hierbij verwondde niet een slagaderlijke bloeding kreeg [1rat minder] Buurman J lof je hebt erger voorkomen
Jacob (16-3-2012 om 07:21)
Fijne buren, die worden wakker van het lawaai, naar buiten kijken en deze losers kunnen gewoon een kwartier lang tekeer gaan. de politie heeft ook weer laten zien hoe snel ze hier reageren. als het zo makkelijk gemaakt wordt hoe moet er dan ooit zo'n kwal gearresteerd worden? volgende keer bij u?
Diana (15-3-2012 om 23:33)
Dit is nu al de zoveelste keer op korte tijd, waarom steeds bij deze mensen? waar hebben ze dit aan verdiend?
Jessica (15-3-2012 om 20:26)
Laten die mafsjaken lekker zelf hun handen vuil maken en werken voor hun geld in plaats van iemand anders levenswerk in een paar minuten helemaal kapot te maken voor een paar rotcenten. Mietjes zijn t.
Cookie-instellingen beheren