Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Scooterrijder zonder rijbewijs hardleers

Toegevoegd: 16-03-2012, 22.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 21-jarige Vlissinger is vrijdagmiddag rond 16.45 uur voor de tweede keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Twee surveillerende agenten zagen hem op zijn scooter rijden over de Singel in Vlissingen. Het was bij de agenten bekend dat deze man al een keer eerder was bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.


Zodoende hebben ze de man staande gehouden. Het bleek dat de man nog steeds geen rijbewijs kon tonen. Mocht dit nog eens voorkomen, dan is de man zijn scooter kwijt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (18-3-2012 om 11:52)
Dat is de nederlandse wetgeving. 3x scheepsrecht!!!! Heel veel regels en overal zoveel mogelijk geld aan verdienen. Iemand rijontzegging geven en sleutels/voertuig laten houden. Nee sleutels en voertuig achter slot, tot het in orde is. En dan alle kosten betalen om verder te mogen.
LION (17-3-2012 om 14:54)
Klopt truus,als jij wordt aangehouden met 2 biertjes op,ben je je rijbewijs kwijt,wat inhoud dat je niet meer rijden mag(doe je dit toch ben je strafbaar)dus beter geen rijbewijs,want dan kun je tot 3x verder gaan,haha lachertje hier in nederl rij aub nog een keer,dan kunnen we bekeuren,das t motto
Kees (17-3-2012 om 14:49)
Afpakken die handel
Rik (17-3-2012 om 14:05)
Lekker slim hoor Truus. Zou je dan eens tegen mijn auto aanrijden, ben je ook niet verzekerd. Reken maar dat ik je dan net zo lang voor de rechter zou slepen, tot de schade tot de laatste cent uit je eigen zak betaald is!
Albert (17-3-2012 om 13:58)
HaHaHa mooi je mag dus gewoon zonder rijbewijs rijden tot aan derde x ?Schitterend weet ik het ook en de jeugd weet nu ook dat je niet zo snel gestraft word voor rijden zonder rijbewijs..De jeugd word brutaler ??? Nee Politie en Justitie geeft ze ALLE kansen, Oh mag ik ook 2 x autorijden zonder ???
John (17-3-2012 om 13:25)
@Truus dat staat er toch helemaal niet? Er staat dat de man bij de derde staandehouding zijn scooter in moet leveren. Er staat niet dat hij nu zomaar door mocht gaan. De man heeft een boete gehad voor het niet in bezit hebben van een rijbewijs.
Cookie-instellingen beheren