Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Koperdiefstal en inbraak Yerseke

Toegevoegd: 19-03-2012, 19.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - In Yerseke is tussen vrijdag en maandagmorgen ingebroken in een horecabedrijf en er is bij een bedrijf koperdraad gestolen. 

Tussen vrijdag 17.00 en maandag 08.30 uur werd van het dak van een bedrijf aan de Industrieweg in Yerseke ongeveer 300 meter koperdraad gestolen. De koperdraad, dat onderdeel de bliksemafleider is, heeft een totale waarde van meer dan tienduizend euro. 


Zondag tussen 01.30 en 20.45 uur werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Schotte in Yerseke. Er werd een deur geforceerd en uit het bedrijf werden een onbekend geldbedrag, een tiental sloffen sigaretten en de gasmeter gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-3-2012 om 20:52)
Dat is wel een erg dure bliksemafleider . Tienduizend euro voor 300 meter Zulke bedragen heb ik nog nooit van gehoord in al die 12 Jaar dat ik bliksembeveiliging werk.
Cookie-instellingen beheren