Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Portemonnee gerold in Axel

Toegevoegd: 19-03-2012, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - In een winkelpand op het Szydlowskiplein in Axel werd maandagmiddag een 67-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen van haar portemonnee beroofd.


De portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas, die aan een winkelwagentje hing, gestolen.

Even later bleek er met haar pinpas geld gepind te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (21-3-2012 om 13:10)
Domme, ondoordachte reacties van Jaap en Jan. Deze mevrouw is bespioneerd tijdens het pinnen, zo heeft de dader de pincode in zien toetsen. Daarna is ze gevolgd en gerold. Dus trek er je lering uit en kijk goed om je heen voordat je je pincode intoetst of er niemand mee staat te kijken.
Jaap (20-3-2012 om 16:17)
Met pinpas geld gepind? Hoe kan dit? Of zat er een briefje bij met de code zoals bij zovelen? Dan vraag je er toch om. DE bank zal dit dan ook niet vergoeden.
Jan Adriaanse (19-3-2012 om 22:32)
Gemakshalve zat de pincode in de portemonee..Leren de mensen het nu nooit?
Cookie-instellingen beheren