Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

ROG doet aanhoudingen harddrugs

Toegevoegd: 22-03-2012, 15.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In zijn woonplaats is begin deze maand een 40-jarige Vlissinger aangehouden voor handel in verdovende middelen.

Deze man was vorig jaar al aangehouden en veroordeeld voor handel in verdovende middelen. Na zijn invrijheidstelling was hij weer gaan dealen. Door de politie werd gezien dat de Vlissinger weer drugscontact had met een afneemster. Beiden zijn toen door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) aangehouden.


Bij beide verdachten werden harddrugs aangetroffen. De 40-jarige Vlissinger is inmiddels via een zogeheten snelrechtzitting veroordeeld tot 80 dagen gevangenisstraf met aftrek van voorarrest en een verlenging van zijn proeftijd met 1 jaar voor het dealen van drugs in januari en februari van dit jaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren