Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle op fietsroute na klachten

Toegevoegd: 23-03-2012, 21.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Vrijdagochtend tussen 07.30 uur en 08.30 uur heeft politie Zeeland, naar aanleiding van klachten, een controle gehouden op de fietsroute tussen Lewedorp en Goes. 


Er zijn diverse fietsers staande gehouden en aangesproken op onder andere met drie personen naast elkaar fietsen en fietsen door rood licht.

Bij de controle zijn, in verband met de CAO-acties van de politie, geen bekeuringen uitgeschreven. Er is alleen gewaarschuwd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (24-3-2012 om 17:50)
Door rood rijden en GEEN bekeuring? hadden de agenten geen zin of hadden ze hun potlood vergeten? grote onzin--door rood is levensgevaarlijk en als een automobilist hem / haar tegen de vlakte rijd moet er maar bewezen worden DAT er door rood gereden werd. NL wordt een echt paradijs voor tuig.
Marco (24-3-2012 om 15:09)
Laat ze voorlopig geen cao krijgen dan is dat kleinzerig beekeur gedrag ook eens. Over.
Canadees (24-3-2012 om 12:46)
Nee geen werk van de politie. Men moet veel harder optreden tegen dit soort overtredingen. Men moet forser en veell meer beboeten. De mensen willen toch niet luisteren. Verkeersregels zijn er niet voor niks, en iedereen lapt alles aan zijn laars. Waarom eigenlijk? Asociaal is het woord
Cor (24-3-2012 om 10:01)
Prima actie.
Henri (24-3-2012 om 09:33)
Dom gedoe.Natten en paphouden heette dat toch??? Weet je wat de klachten zijn Politie en waar je VRESELIJK veel geld voor de staat mee kunt verdienen ? Hou al die vreselijke schooljeugd aan die afval op straat gooien elke dag weer, toetje's-blikje's-sigarettepakje's en troep.Die boete's zijn hoog !
Ja-Ja (24-3-2012 om 09:00)
Zeer zielig als de Politie zo hun gelijk willen halen. Net kleine kinderen. Veiligheid is duidelijk in gevaar.
Cookie-instellingen beheren