Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man verlaat plaats ongeval

Toegevoegd: 25-03-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - De politie Zeeland heeft zaterdag rond 23.20 uur drie personen aangehouden in de Buitenweg in Axel wegens het verlaten van de plaats van een ongeval. 

De drie zaten in een auto en zijn tegen een hek aangereden in de Buitenweg waarna ze de plaats van het ongeval verlieten. De bestuurder, een 18-jarige jonge man uit Axel, bleek teveel alcohol te hebben gedronken en is ter ontnuchtering ingesloten in Torentijd.


Zijn rijbewijs is ingevorderd. Na ontnuchtering zal hij nogmaals verhoord worden. De twee inzittenden zijn 17 en 18 jaar oud en eveneens afkomstig uit Axel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-3-2012 om 18:25)
Voor ontnuchtering naar middelburg? waarom niet in een politiecel op bureau terneuzen?, een stuk goedkoper,maar wat maakt dat nu uit de belastingbetaler betaalt wel denken ze bij politie. die man is zeker fout maar om hem naar torentijd te brengen is belachelijk duur gewoon van de pot gerukt
Renata Hay (25-3-2012 om 21:42)
Laat deze loser ook eens gaan kijken in een revalidatie kliniek waar slachtoffers zitten van dit soort criminelen.
J.j (25-3-2012 om 18:18)
Ontnuchtering hele maal van axel naar torentijd middelburg dat kost geld en wij maar betalen
Jj (25-3-2012 om 16:15)
Prima gedaan, net je rijbewijs en dan al zo snel kwijt, gelukkig heeft u niemand doodgereden of in een rolstoel ? Hopelijk krijgt u een lange tijd om er over na te denken . In mijn ogen blijf de eeste jaren maar lekker fietsen .!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren