Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Jongen (17) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 25-03-2012, 15.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag rond 23.00 uur is een jongen mishandeld op de Nieuwe Vlissingsweg in Middelburg.
 
De 17-jarige jongen uit Vlissingen fietste met vrienden langs een groepje jongens richting Middelburg toen hij door één van hen werd geslagen. Hierdoor kwam hij ten val waarna de mishandelaar boven op hem ging zitten en hem weer sloeg.
 
Een andere jongen uit het groepje begon hem te schoppen in het gezicht en op zijn knie te stampen. Toen enkele omstanders iets zeiden tegen de mishandelaars maakten zij zich uit de voeten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (26-3-2012 om 08:36)
De vier personen [daders?]liepen rustig richting de Westerscheldestraat. De Politie kwam pas na 15 minuten. De Ambulance pas na 30 Minuten. Er waren genoeg getuigen voor een goede beschrijving daders. Een jongevrouw liep ook ,na een tijdje, hard richting Westerscheldestraat.
Sjaak (25-3-2012 om 23:52)
Camera's in dze straat zijn geen overbodige luxe blijkt maar weer
Cookie-instellingen beheren