Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Meer info over doorgereden motor

Toegevoegd: 28-03-2012, 20.02 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft meer informatie boven water gekregen over de motor waarop de onbekende zat die dinsdagmiddag in Goes een jongetje aanreed en vervolgens doorreed.


De jongen stak dinsdag rond 15.15 uur de zebra bij de Troelstralaan over toen hij werd geschept door de motorrijder. In plaats van te stoppen gaf de motorrijder gas en reed er vandoor. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen en mocht hij weer naar huis.

Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat het faat om een zwarte Suzuki GSX-R met het kenteken MR-??-09. Heeft u meer informatie over deze aanrijding of denkt u te weten waar deze motor zich bevindt, bel dan met de politie op 0900-8844.

Zie ook:
- Motorrijder rijdt door na aanrijding (27-03-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (31-3-2012 om 09:10)
Marlissa, zoveel straf in Amerika krijgen ze ook weer niet, ze mogen trainen dus ze worden sterker ze lopen in groepen kunnen als nog dealen, klopt niet, dat is geen straffen, laat ze allemaal alleen in een cel met water en brood ook in NL naar de gevang zijn ze alleen maar vrij. Wat je zeg paradijs
Marlissa (30-3-2012 om 23:47)
Net of iedereen zomaar alles kan flikken tegenwoordig. Je pleegt een moord, wordt 16 jaar tegen je geëist, krijgt de helft en mag er na 4 jaar al uit vanwege goed gedrag! Ongeloofelijk! Nederland is echt een paradijs voor misdadigers. In Amerika krijg je dan levenslang of zelfs de elektrische stoel!
Kanniewaarzijn (29-3-2012 om 11:14)
Benieuwd hoe lang het duurt voor men deze held heeft opgepakt. Voor wat betreft de beschadigde auto, een expertsie onderzoek had hier uitkomst kunnen brengen, maatr het is niet te geloven wat er allemaal (niet) kan in dit landje. Het lijkt op een bananenrepubliek, wij de dingen alleen anders.
M (29-3-2012 om 10:59)
Sterkte voor het jongetje .Die zal ook vast wel geschrokken zijn .Ik hoop dat ze de motorrijder snel kunnen pakken Laten ze hem ,of haar maar een schade vergoeding aan het jongetje betalen .
VdVonck (29-3-2012 om 09:40)
Precies Joop! Afgelopen jaar is er iemand op onze geparkeerde auto gereden en er vervolgens vandoor gegaan. Heb van deze auto alle gegevens kunnen doorgeven, zelfs een kenteken. Drie weken later een brief dat er 'onvoldoende bewijs was om een dader te kunnen vinden'
Marlissa (28-3-2012 om 21:32)
Grappig dat de politie wel uit kan vinden wélke motor het is en de helft van het nummerbord hebben, maar geen dader kunnen vinden? Al zeggen ze wel dat er al iemand is opgepakt..
Cookie-instellingen beheren