Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

OM eist celstraf na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 29-03-2012, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 32-jarige man uit het Belgische Sint Niklaas is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een celstraf van drie weken en een rijontzegging van een jaar geëist. Daar de man niet was komen opdagen werd zijn zaak bij verstek behandeld.

Op 8 april 2011 reed hij met zijn auto over de Absdaelseweg Hulst en reed zonder te stoppen over de kruising met de N258. Volgens zijn verklaring had hij nog wel naar links en rechts gekeken, maar had hij niets zien aankomen.


Niettemin reed hij vol tegen een van links komende motorfiets. De berijder daarvan liep een gebroken linker enkel, doorgesneden buigpees van de teen/voet en een slagaderlijke bloeding op. De man ondervindt nog steeds hinder van de gevolgen van het ongeval. De Belg was overigens niet in het bezit van een rijbewijs.

Uitspraak 12 april.

Zie ook:
- 10/04/2011: Flink letsel bij ongeluk Hulst


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (29-3-2012 om 18:21)
Dat is een dapper mannetje zeg. Iemand in de vernieling rijden en niet op komen dagen. Snel om uitlevering vragen. Motorrijder beterschap !
Cookie-instellingen beheren