Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw (21) beledigt politieagenten

Toegevoegd: 31-03-2012, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In het centrum van Goes heeft de politie vannacht een vrouw opgepakt wegens belediging.


De vrouw werd rond 04.25 uur aangehouden omdat ze beledidingen uitte tegenover de politie. De 21-jarige Goese is naar het politiebureau gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Girly (2-4-2012 om 16:28)
Voor alle mensen die t hier over alcohol hebben.. Waar staat er ergens dat die meid gedronken heeft?? Juist nergens! Dus zijk er dan ook niet over. Tsja vrijheid van meningsuiting is soms ver te zoeken in nl.
K (2-4-2012 om 13:48)
Sorry hoor maar we hebben toch vrijheid van meningsuiting in dit land?, als je vind dat een agent een klootzak is kan dat je duur komen te staan?, als je als burger aangifte zou doen als je klootzak genoemd wordt wordt je uitgelachen en zegt oom agent,, schelden doet geen pijn. wat een raar land
Roel (2-4-2012 om 05:21)
Beetje jammer allemaal dat het een vrouwen ding was stond der bij en was totaal geen belediging was meer een vrouwen onderonsje jammer dat je dan aan het kortste end trekt en vooral niet eerlijk !!! zelfs bevestigt door de collega`s de zoveel ste akevietje met die 2 dames op fiets beetje jamer
Esther (1-4-2012 om 15:49)
In principe moet je ook gewoon respect hebben voor politie ,sommigen echter dagen weldegelijk uit moraalridder en u kunt bepaalde reactie 's wel niet zo graag lezen en mensen beledigen in uw reactie maar feit is dat het weldegelijk gebeurt.
Mens?! (1-4-2012 om 14:16)
Als je ze beledigt nemen ze je mee maar als je ze echt nodig hebt waar zijn ze dan? Te laf om tekomen hier in zeeland.
Vlissingse (1-4-2012 om 12:33)
Laf wijf is dat, als ze dronken zijn, dan hebben ze een grote mond. Maar nuchter ho maar. Dan durfen ze niks meer. Als je niet tegen drinken kan, stop ermee. En gedraag je normaal.
Cookie-instellingen beheren