Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Doorgereden motorrijder meldt zich

Toegevoegd: 01-04-2012, 17.32 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De motorrijder die op 27 maart  in Goes een jongetje aanreed en vervolgens doorreed heeft zich op het politiebureau gemeld. Dat heeft de politie zondagmiddag bekend gemaakt.


Het slachtoffer, een 11-jarige Goesenaar, werd op de bewuste dinsdagmiddag geraakt toen hij op een zebrapad wilde oversteken. Hij raakte lichtgewond en mocht na onderzoek in het ziekenhuis weer naar huis.

De man had de motor van een kennis geleend en was niet in het bezit van een motorrijbewijs. Het gaat om een 23-jarige Goesenaar.

Zie ook:
- Meer informatie over doorgereden motorrijder (28-03-2012)
- Motorrijder rijdt door na aanrijding (27-03-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (5-4-2012 om 11:30)
@Nienke: S.v.p. even uw hoofd uit het zand halen: Deze lafaard heeft is doorgereden na een ongeval, heeft niet omgekeken naar het slachtoffer en is gevlucht! Paniek duurt geen week en hij heeft zich pas bij de politie gemeld nadat deze hem via de eigenaar van de motor op het spoor zijn gekomen!
Een ouder (5-4-2012 om 09:49)
Nienke als je de plek kent weet je wel beter hij is zo overzichtelijk en staan genoeg borden omdat het een versmalde weg is en nee perongelukt kan niet he voor de school ik weet van kinds af aan dat bij scholen niet harde mag rijden en dat je moet oppassen ik ben het met de moeder eens
Mama van slachtoffer (4-4-2012 om 11:56)
De media was weer eens te rap om te zeggen dat de dader zichzelf had aangegeven, niet dus hij is gewoon aangehoiuden door de politie Goes. zijn vanmorgen op de hoogte gesteld hiervan dus gevoelens heeft deze veroorzaker totaal niet. hoe erg ben je zeg om me kind zo achter te laten. GEEN WOORDEN VOOR
Nienke (3-4-2012 om 15:03)
Godzijdank heeft je zoon niets, het idee dat mijn kind wordt aangereden, ik moet er niet aan denken. Wat hij heeft gedaan is fout. Maar ik bedoel te zeggen, komop voorbedachten raden om je zoon aan te rijden, nee.., dat lijkt me sterk. En idd, kippig of je zoon te laat zien, is mogelijk. Sterkte.
Mama van slachtoffer (2-4-2012 om 20:30)
@Nienke niet opzettelijk gedaan hij ziet mijn zoontje op het zebrapad lopen sorry hoor, rijd hem aan,geeft gas en rijd er dan vervolgens vandoor, ik heb hier geen woorden voor. of is hij kippig dat hij mijn zoontje niet ziet lopen
VdVonck (2-4-2012 om 18:47)
Moeten we deze loser nu ineens een veer in z'n kont steken, alleen omdat hij zichzelf aangegeven heeft? Het is hem gewoon te heet onder de voeten geworden! Wellicht heeft iemand in zijn omgeving het ontdekt en hem gesommeerd het te melden. Dit is poging tot doodslag! Die kennis net zo goed straffen
Cookie-instellingen beheren