Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 255 km

Meisje (9) gewond bij ongeval

Toegevoegd: 04-04-2012, 19.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdagmiddag rond 14.00 uur is een 9-jarig meisje uit Middelburg op de Kruisweg in haar woonplaats gewond geraakt. 

Het meisje was zonder te kijken de weg overgestoken en zag daarbij een fietser over het hoofd. Deze fietser kon haar niet meer ontwijken.


Ze is met letsel aan haar voet overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emmer (5-4-2012 om 18:22)
@een moeder; het was mijn collega die het meisje heeft aangereden. Zij was afgeleid door een hond en geen mobieltje. Uw reactie vind ik gezeur, wellicht zelf geen geld voor een mobieltje? Het gaat hier om een meisje van 9 dat zich lelijk heeft bezeerd... veel beterschap voor haar!
Pippa (5-4-2012 om 15:13)
Moet nou iedere kwek bij die ouder emmeren? Elk mens maakt fouten behalve jullie! beterschap meis met jr voet!
Manon (5-4-2012 om 14:57)
Hallo moeder, Ik ben ook 9 jaar, en ik ga weleens om een boodschap voor mijn moeder. Ja ik moet dan ook de straat oversteken. Vergeet wel eens uit te kijken. Maar moeder, kinderen van 9 hou je niet meer in de tuin. Ik zou dat echt niet doen. Daag ik wil lekker met mijn vriendjes kunnen spelen.
Een moeder (5-4-2012 om 14:27)
Danielle ik zeg niet dat ze met mobieltje liep ik bedoel tegenwoordig lopen ze met mobieltjes en fietsen met mobiel in hand enz dat ze dus nergens naar kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en 9 zal ze dan geen mobiel hebben denk je????????????
Danielle (5-4-2012 om 12:12)
@een moeder wie zegd er dat dit kind met een mobiel liep????????? staat nergens te lezen en ze is nog maar 9 hoor ieder kind kan in zn enthousiastme vergeten links en rechts te kijken het is een kind hoor
Mina3 (5-4-2012 om 11:08)
@ Ouder.. Hebt u het artikel wel goed gelezen? Als ouder zijnde kunt u toch weten dan kinderen van 9 jaar nog op de basisschool zitten? En dat zij op woensdagmiddag vrij zijn van school?? Meisje uit het artikel: ik hoop dat je gauw opknapt en de volgende keer beter uitkijkt bij het oversteken!
Cookie-instellingen beheren