Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man opgepakt na ongeluk

Toegevoegd: 05-04-2012, 15.10 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man opgepakt vanwege het veroorzaken van een ongeluk onder invloed van alcohol.


De 33-jarige automobilist uit Gent (B) werd rond 01.20 uur op de Frans van Waesberghestraat in Hulst opgepakt. Rond 01.15 uur kreeg politie de melding dat aan genoemde straat een busje tegen een hekwerk was gereden.

Agenten die een kijkje gingen nemen zagen inderdaad een busje tegen een hek staan. Voordat de bestuurder tegen het hekwerk tot stilstand was gekomen, bleek deze eerst nog enkele paaltjes, een lantaarnpaal en verkeersborden te hebben geramd.
 
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,4 maal teveel had gedronken. Tegen de bestuurder van het busje is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? they don't care ! (6-4-2012 om 04:28)
Waneer worden dit soort levensgevaarlijke verslaafden de hand eens niet boven het hoofd gehouden ? de straffen zijn een lachertje in relatie tot de gevaarssetting. aanpakken dat tuig, gelijk rijbewijs voor jaren schorsen, auto in beslag als onderpand en verplicht opsluiten en afkicken !
Cookie-instellingen beheren