Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's botsen bij wegversmalling

Toegevoegd: 05-04-2012, 15.19 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De ambulancedienst heeft woensdagavond twee personen onderzocht na een ongeluk in Terneuzen. Eén betrokkene bleek dronken.

Het ongeluk vond rond 21.00 uur plaats op de Serlippensstraat. Bij een wegversmalling ontstond onduidelijkheid over wie er zou stoppen. Van de ene kant naderde een 50-jarige automobiliste en vanuit de andere kant naderde een 34-jarige automobilist. De twee kwamen beiden uit Terneuzen.


De man dacht dat de vrouw hem voor liet gaan en reed de versmalling in. Op dat moment gaf de vrouw ook gas. Ze reed over de paal op de versmalling en botste tegen de auto van de man.

De 34-jarige automobilist en zijn bijrijder zijn door ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht. Zij blijken geen letsel te hebben opgelopen. De vrouw is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ook zij bleek niet gewond te zijn.

Na haar ontslag is ze overgebracht naar het politiebureau. Hier bleek uit ademanalyse dat ze 4,2 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patty (17-4-2012 om 15:07)
Ze moeten bordjes plaatsen wie er voorrang heb zal nog gebeuren ,lastig met de wegversmalingen niet alleen in axel ook op heikant ,
Terneuzenaar (7-4-2012 om 14:21)
@MotoRob, het is niet naar jou persoonlijk hoor. En ik snap als je hard rijdt dat je er als eerste bent alleen wordt er natuurlijk vanuit gegegaan dat de max snelheid wordt gereden. Veel meer alcoholcontroles houden. Zelf heb ik nog nooit moeten blazen terwijl ik toch al 15 jaar auto rijdt.
MotoRob (6-4-2012 om 08:43)
@Terneuzenaar, dus als ik flink gas geef heb ik altijd voorrang? Want dan ben ik er als eerste, ja nu begrijp ik het, ze willen dat je harder gaat rijden ipv langzamer. Weghalen die versmallingen, geeft alleen maar ellende.
Bewoner flat breitnerstraat (6-4-2012 om 08:04)
Even iets recht zetten. het is niet gebeurd bij de afslag naar de Vinc. van Goghstraat, maar gewoon op het rechte gedeelte. Dus gewoon, door die stomme drank, niet goed kunnen reageren. Sterkte voor de andere automobilist, en passagier. Zullen wel heel erg geschrokken zijn. Was een klap!!!
Renata (5-4-2012 om 22:12)
Hey Ben wat zou je zeggen als jouw kind daar gefietst had en die dronken trol had je kind omver gereden? Stomme wegversmallingen zeg.........
Terneuzenaar (5-4-2012 om 22:03)
@motorRob het is gewoon heel simpel wie het eerst komt wie het eerst maalt. Als je Twijfelt geef dan gewoon voorrang!! De wegversmalling vanaf richting guido gazellestraat is soms wat lastig als ze de vincent van goghstraat in willen draaien. Wees een heer in het verkeer!! Ook al ben je Dame.
Cookie-instellingen beheren