Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Boetes bij controle in Middelburg

Toegevoegd: 07-04-2012, 14.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdag is tussen 14.45 en 18.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Krooneveldweg in Middelburg. De politie heeft hier vier bekeuringen uitgeschreven.  


Het accent van de controle lag op het recreatieverkeer, echter ook het werkverkeer en het normale dagelijkse verkeer werden gecontroleerd. De controle werd ondersteund door de verkeerspolitie en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse. Bij deze controle werden 40 voertuigen gecontroleerd, het betroffen: 27 voertuigen met aanhanger, 2 bedrijfsvoertuigen, 5 campers, 4 personenauto's en 2 motoren. Alle bestuurders moesten een blaastest afleggen.

Er werden de volgende bekeuringen uitgeschreven: 2 x voor te weinig profiel op een band, 1 x voor te donkere ruiten (folie) en 1 x voor overschrijding van het maximale aantal decibel. Eén bestuurder had alcohol gedronken, maar de blaastest wees uit dat dit binnen de norm was. Voor 20 kleine overtredingen werd een waarschuwing gegeven in verband met het coulancebeleid.  

Daarna werd tussen 19.45 uur en 21.00 uur een controle gehouden aan de Looiersingel, eveneens in Middelburg. Bij deze controle zijn 15 personenauto's gecontroleerd en ook hier moesten alle bestuurders blazen. Er werd 1 bekeuring uitgeschreven voor te donkere ruiten (folie).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren