Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Duo mishandeld door groep jongeren

Toegevoegd: 07-04-2012, 14.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag tussen 03.00 en 04.00 uur werden in Middelburg een 21-jarige Middelburger en een 16-jarig meisje uit Oost-Souburg, die op een scooter in de Gravestraat reden, mishandeld door een groepje van ongeveer 8 man. Enkelen van het groepje waren bekenden.
 
Aan de mishandeling was rond 02.30 uur een schermutseling vooraf gegaan, waarvan beide slachtoffers getuige waren geweest. In de Gravenstraat werd de 21-jarige Middelburger, die als passagier op de scooter zat, in zijn zij getrapt. Door de schop verloor de 16-jarige bestuurster haar evenwicht en zij kwamen ten val.


De 21-jarige werd over zijn gehele lichaam getrapt en bij het meisje werd haar helm in het gezicht gegooid. Ze liepen allebei, hetzij door de val, hetzij door de mishandeling een pijnlijk hoofd en schaafwonden aan armen en benen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikk (10-4-2012 om 11:32)
Oke ja wij zeeuwen zijn zo slecht kijk verdomme is naar anderen,,als mijn vrienden dit zouden doen en mij vertellen dan zouk ze zelfs persoonlijk aan geven bij de politie..zoiets doe je gewoon niet...heb respect voor de medemens al heb je ruzzie....
Marco (10-4-2012 om 10:09)
Wie kent de film "Death Wish" met "Charles Bronson" zo zouden wij alle moeten handelen, de aftuiger aftuigen. Wat nou mag geen eigen recht spelen, wat doen hun dan!? Criminelen gooien jullie in paradijs terwijl andere met een trauma zit. Nee, zonder licht rijden, wildplassen dat vinden jullie erger
Judy (9-4-2012 om 20:56)
@Gerda: wij Zeeuwen kunnen wel meer goed. Heb jij de laatste jaren het nieuws goed bekeken? Mishandeling komt over de hele wereld voor. Jouw generaliserende opmerking getuigd van weinig intelligentie. Misdaadcijfers liggen in Zeeland nog altijd lager dan in de rest van het land. Nou jij weer...
Harry (9-4-2012 om 20:29)
Dit heeft niets met zeeuwen te maken.Dit zijn geen mensen, deze lafaards zijn nog veel minder dan beesten. Die doen het nog, om te overleven.Lafaards moet je gewoon in een varkensstal zetten, daar horen ze thuis. Nou ja, als je niets kan, dan maar op een andere slechte manier aandacht nodig.
Spot (9-4-2012 om 19:51)
Wat er voor af is gegaan heeft niets met mishandeling te maken. Niemand mag zomaar iemand in elkaar slaan! Wie dat wel vind is net zo slecht.
Kees (9-4-2012 om 19:25)
@Gerda slaat echt nergens op om dit op de zeeuwen te schuiven. Iedereen kan er wat van! En toevallig diegene die mishandelt is die ken ik .. en het waren duidelijk geen zeeuwen of nederlanders die hun hebben mishandelt. @Klaas Bruinsma De Jongen sloeg ee vriend vanhun het meisje heeft methem gepraat
Cookie-instellingen beheren