Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Kermiswagen grotendeels uitgebrand in Sint Annaland

Toegevoegd: 11-04-2005, 23.28 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SINT ANNALAND - De Brandweer van Sint-Annaland moest maandagmiddag uitrukken naar een brandmelding in Sint Annaland.

Een kermisexploitant reed rond kwart voor één met zijn aanhangwagen over het plein om deze aldaar te parkeren. Toen de wagen geparkeerd was bleek dat er rook uit de aanhanger kwam. Daarop werd het alarmrnummer gebeld en alarmeerde de alarmcentrale de tankautospuit 4232.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat de wagen van de kermisexploitant niet meer te redden was. De wagen brandde dan ook grotendeels uit. De politie tast nog in het duister over de oorzaak van de brand. De kermiswagen was immers nog niet aangesloten op gas of electra.

De eigenaar ging door het voorval hyperventileren en zodoende vroeg de brandweer om medische assistentie. De Alarmcentrale alarmeerde daarop de ambulance 7306 van de post Sint Maartensdijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren