Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen verzet zich bij aanhouding

Toegevoegd: 12-04-2012, 10.19 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdagavond rond 23.00 uur is in het tunneltje tussen Oost- en West Souburg een 15-jarige Vlissinger aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie.

Agenten zagen de jongen door het tunneltje rijden op een minibike en maanden hem tot stoppen. Hij probeerde zich aan de staandehouding te ontrekken, gaf gas en reed hierbij in volle vaart tegen een stenen muurtje.


Na een korte worsteling is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek ook in het bezit te zijn van 8 gram hennep. Rijden op een minibike op de openbare weg is verboden. De jongen wordt zodoende verdacht van het rijden op een motor zonder rijbewijs, zonder kenteken, zonder helm en tevens voor het in bezit hebben van hennep en wederspanningheid.
 
Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (15-4-2012 om 13:13)
O als ik dit lees kan ik maar een ding denken jongen straffen en goed ook maar die ouders ook zij hebben hem duidelijk niet in de hand en politie pak nu eens die rommel af en geef die bike niet meer terug vernietigen zo zijn wij er van af
Bewoner bossenburg oa (15-4-2012 om 02:12)
Nou ik moet zeggen die bikes zijn erg vervelend hoor geloof mij s nachts willlen mensen slapen maar die dingen maken zo lawaai dat jewel wakker er van wordt
Anoniem (14-4-2012 om 19:05)
Nou nu nog in Bossenburgh controleren..... pff daar ook veel tuig hoor. ( niet iedereen!! )
Luister (14-4-2012 om 17:59)
Luister knuppels, deze jongen is 15 maar lijkt op 18, dus kom niet met tijden opzetten met waneer hij naar bed moet , Oké ? en ze opvoeding is gwn chillie ! en die 8 gram mah nigge dat is de toekomst ! Loveman vanaaf weer een rondje jongens ?
Matthijs (14-4-2012 om 17:08)
Bejaarden overvallen mag ook niet, maar daar zie je de politie niets tegen doen. Is het angst? Of levert het niet genoeg geld op??
Jeroen (14-4-2012 om 13:57)
Ik ben het volkomen eens met de mening van Leomon, 15 jaar 23:00 in de avond, op een minibike, en ook nog 8gram wiet op zak hebben..dan vraag je om moeilijk heden, het zal de leeftijd wel zijn. Stomme donders denk eens na.
Cookie-instellingen beheren