Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 343 km

Vechtpartij in jeugdgebouw aan Eikenlaan in Koewacht

Toegevoegd: 12-04-2005, 14.47 uur
Door: Politie Zeeland

KOEWACHT - Zaterdag omstreeks 22.50 uur brak in een jeugdgebouw in de Eikenlaan in Koewacht een vechtpartij uit waarbij tussen de diverse bezoekers klappen zijn gevallen.

De oorzaak is onenigheid tussen enkele bezoekers. Drie personen hebben aangifte gedaan van mishandeling. Het betreffen een 17-jarige inwoner en een 14-jarige inwoonster van Terneuzen; zij liepen beiden enkele klappen op en een 18-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen die met een flesje op zijn hoofd werd geslagen.

Diezelfde avond werd in verband hiermee een 18-jarige inwoner van Moerbeke aangehouden; hij is inmiddels, na verhoor, weer in vrijheid gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren