Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Man opgepakt voor moordzaak

Toegevoegd: 16-04-2012, 12.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vandaag is in Middelburg een 26-jarige Rotterdammer officieel aangehouden vanwege moord danwel gekwalificeerde doodslag op een taxichauffeur. De Rotterdammer zat al vast in de Middelburgse Penitentiaire Inrichting Torentijd.

Op zondag 29 februari 2004 werd de destijds 52-jarige Gerard Denz doodgeschoten terwijl hij in Rotterdam aan het werk was als taxichauffeur. In 2004 werd het onderzoek naar zijn dood zonder resultaat afgesloten. Naar aanleiding van nieuw binnengekomen informatie heeft het Cold Case Team van de politie Rotterdam-Rijnmond onder leiding van het Openbaar Ministerie het onderzoek begin dit jaar heropend.


Op 10 april werd in de Penitentiaire Inrichting in Zoetermeer een 23-jarige man aangehouden. Hij is op vrijdag 13 april voorgeleid aan de rechter-commissaris die bepaald heeft dat de verdachte twee weken voor deze zaak in bewaring gaat. De tweede aanhouding vond vanochtend plaats in de Penitentiaire Inrichting in Middelburg waar de 26-jarige verdachte in voorarrest zat in verband met een ander geweldsmisdrijf.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Markush (16-4-2012 om 18:08)
Kijk is aan hier hebben we politie voor. Na zeven jaar een zaak alsnog oplossen. Goed werk! Ook respect voor de tipgever. Nogmaals hier hebben we politie voor!
Marco (16-4-2012 om 13:45)
2004, Dat is 8 jaar geleden ! Ventje is nú 23, dus toen 15 ! Doet ie goed, politie kan als ze toch de deuren dicht doen gelijk is z'n hele 'carrière nagaan. Dit voorspeld niet veel goeds voor zo'n kereltje. Succes, Marco
Cookie-instellingen beheren