Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (17) mishandeld in Wilhelminadorp

Toegevoegd: 16-04-2012, 16.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van geweld tegen een 17-jarige jongen op de Westhavendijk in Wilhelminadorp. 

De jongen fietste zondag rond 03.30 uur op de Westhavendijk toen een zwarte VW-Golf met daarin vier personen naast hem kwam rijden, Vervolgens wordt er gedreigd dat ze hem tegen een bord gaan rijden waarna één van de inzittenden van de auto het achterwiel van de fiets pakt. De bestuurder van de auto geeft gas en het achterwiel wordt losgelaten.


De 17-jarige komt daardoor ten val en raakt gewond. 

Signalement van de vier daders:
- Leeftijd 18 á 19 jaar
- Blank
- Breed postuur
- Zaten in een zwarte VW-Golf 

Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven kunnen bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (2-5-2012 om 11:07)
Een paar mensen weten waarschijnlijk wie deze hufters zijn. Nou, geef ze aan bij de politie kan die een praatje gaan maken bij die lui. Rijbewijs inleveren tot dat ie volwassen is. Kan wel lang duren!!!
@VdVonck (1-5-2012 om 23:41)
Als je mogelijk meer weet over de daders, al is het een vermoeden. Meldt het dan bij de politie ! Nu was het een kind van ouders, volgende keer het kind van een ander en wie weet hoe dat afloopt !
Mc (1-5-2012 om 19:27)
@vdvinck stap dan aub naar de politie want voort zelfde geld was die jongen op ze achterhoofd gevallen en overleden! Dus poging tot doodslag krijgen ze dan zowiezo:)
Rik (18-4-2012 om 09:45)
Ik vind dit nou altijd zó laf he! Maar toch snap ik nooit waarom ze dat bij mij nooit doen.., Zou ik dan dat uiterlijk hebben dat ze afschrikt? Waarbij ze denken: "oh, die pakken we maar niet, want die zou wel eens wat terug kunnen doen.., hij is niet bang voor ons..."? Ze zijn gewoon laf...
VdVonck (17-4-2012 om 12:52)
Er zijn 6 verschillende golfjes! Gaat het om een 3, 4 of 5? Als het om een zwarte Golf 4 met zwaar geluid gaat kan ik zo zeggen wie het is! Zijn ook breed gebouwde (voor hun lengte haha) mannetjes! Dat patsertje rijdt al een aantal weken stoer te doen in Goes, fietsers opjagen e.d.
PIPPA (17-4-2012 om 10:03)
Wat mankeren die jongens toch? Er moet toch wel een flinke schroef los zitten hoor bij zulk tuig,geen opvoeding gehad waarschijnlijk alleen voeding. Beterschap hoor! knuffel pippa.
Cookie-instellingen beheren