Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Werkstraf en boete voor aanranding meisje

Toegevoegd: 16-04-2012, 20.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 68-jarige Middelburger is maandag voor aanranding van een 19-jarig fysiek beperkt meisje veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur en het betalen van 200 euro schadevergoeding. Tegen de man was negentig uur taakstraf en 600 euro schadevergoeding geëist. 


De man trad vorig jaar met Pasen op als chauffeur voor enkele meisjes die deelnamen aan een jongerenproject van De Zonnebloem. Hij zette drie van zijn vier passagiers af en stelde aan de 19-jarigevoor om een rondje Boulevard en havengenbied te maken.

Onderweg tikte en hij haar regelmatig op haar been en streelde hij de binnenzijde van haar dijbeen. Toen het meisje aangaf het niet leuk te vinden stopte hij daarmee, maakte hij haar duidelijk dat het 'onschuldig was bedoeld' en stelde hij haar seksueel getinte vragen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lvl (18-4-2012 om 17:10)
Veel te weinig straf!! Zo kom je er makkelijk van af he!
C (17-4-2012 om 17:01)
Een weekje werken en een beetje geld betalen wat is dat voor straf gaat echt nergens over
Cas (17-4-2012 om 13:58)
Ongeloofelijk dat deze persoon hier zo makkelijk mee weg komt. Als zo een man dit al doet kan je er donder op zeggen dat dit vaker gebeurd. Wakker worden justitie!!!!!!
Renata (17-4-2012 om 00:10)
En weer zo'n waardeloze rechter.......zou wel eens willen weten hoe de straf zou uitvallen als het hun eigen kind betrof, bah.
Cookie-instellingen beheren