Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Vrouw ontslagen na diefstal geld

Toegevoegd: 18-04-2012, 23.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Dinsdag is in een zorginstelling in Goes een 30-jarige medewerkster uit de gemeente Goes aangehouden op verdenking van meerdere diefstallen van geld.

In overleg met de zorginstelling is een val opgezet waarna de medewerkster op heterdaad is betrapt door de politie. Door de politie is een onderzoek ingesteld.


De vrouw is door de zorginstelling op staande voet ontslagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Job (20-4-2012 om 13:57)
Onze huishoudelijke hulp is er ook met twee dekbedjes en wat handoeken vandoor gegaan. Tja wat wil je krijgt niks betaald veel druk wordt geleeft en de manager gaat er met het geld vandoor samen met de banken en de politiek. Ag motto is toch hier ....zal mijn tijd wel duren:) Leuk voorbeeld.
Dima (19-4-2012 om 20:11)
Afschuwelijk dat zelfs mensen in de zorg niet meer te vertrouwen zijn !! Loonsverhoging geweigerd misschien , en dan op deze manier aan [ meer] geld zien te komen?? Mevrouw, hopelijk is en was dit een incident en zult u nooit meer aan andermans geld [ willen] komen !
Anja (19-4-2012 om 12:34)
Het is toch wel vreselijk dat je als oudere niemand meer kunt vertrouwen. Mijn moeder zei vroeger altijd... hand eraf kappen... doen ze het nooit meer. Hopelijk kom,t deze persoon nergens anders meer aan de bak. Goed dat ze in de val gelokt is. Webcamcamera's zijn daar heel goed voor
Tholenaar (19-4-2012 om 11:02)
Een rotte appel in een mand, zulke figuren wekken de betroubaar heid van andere medewerkers in het geding, laat ze een tijdje wc`s schoonmaken in Torentijd.
Marijke (19-4-2012 om 07:56)
IK weet dat de "zorg" geen hoge salarissen biedt, maar om dan de bewoners een pootje te lichten voor een aanvullend zakgeldje gaat m.i. toch wel te ver!!!
Werk ook met oudere (19-4-2012 om 07:26)
Dat je dit kan ,bij zulke mensen belachelijk gewoon.als je geld nodig hebt zijn er verschillende instanties waar je terecht kunt ,maar bij oudere mensen nee dat kan echt niet.
Cookie-instellingen beheren